Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 23:53

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine heyecan dolu dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatan dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler şoke eden anlar yaşadı. Son bölümde Songül'ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra'yı tehdit etti. Güney ve Songül'ü ayıracak bir yol bulmasını istedi. Nefes kesen son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Kırgın Çiçekler 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini dramın doruklarına çıkarttı. Ne idüğü belirsiz hareketleri ile izleyicileri çılgına çeviren Kemal, elinden kaçırdığı Eylül'ün arkasında silah doğrulttu. Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümde patlayan silahın ardından genç kızın arkadaşları yasa boğuldu. Kızlar Eylül'le konuşamadıkları için korku içindeydi. Polisten gelen bir telefonla herkes büyük şok yaşadı. Heyecan verici son bölümün bitmesiyle birlikte izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Eylül kendini büyük bir tehlikeye atarak Kemal'i yaralayıp kaçar. Kemal'in elinden bir şekilde kurtulan Eylül, ormanda kaybolur. Kısa sürede kendisine gelen Kemal, elindeki tüfekle peşinden gidiyor ve bir süre devam eden kovalamaca Eylül'ün yakalanmasıyla son bulur. Songül'ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra'yı tehdit eder. Güney ve Songül'ü ayıracak bir yol bulmasını ister.  Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal'in elindeki tüfekin patlaması ve Feride'nin aldığı telefondan sonra perişan olması ise büyük merak uyandırıyor. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, Eylül'ü ıssız bir yere getirip, hazırladığı odaya kapatır. Kızlara zorla mektup yazdırarak Atakan'la kaçtığını söyletir. Herkes Eylül'ün gerçekten kaçtığını düşünmektedir. Feride polise haber vererek arama çalışmalarını başlatır. Sadullah, Songül'e oda cezası verir. Zehra, Songül'ün okulunu değiştirmesi için baskı yapar. Mert'in annesi davadan vazgeçmesi için Meral'e para teklif eder. Mesude'nin bir şekilde Eylül'ü kaçırdığını anlatmasından korkan Kemal, Mesude'yi kimsenin bilmediği bir bakım evine yerleştirir. Eylül, Kemal'den kurtulmak için bir çare düşünmek zorundadır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Eylül'ü eve götürmek için polisle Atakan'ın kapısına dayanır. Feride, Eylül'ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman'la sıkı bir pazarlığa girer. Meral'in Mert'le buluşması kızlardan tepki alır. Zehra, Selin'den para sızdırmak için Songül'e karşı iş birliği yapmaya karar verir. Eylül, Kemal onu eve götürecek korkusuyla Atakan'la kaçmaya karar verir. Temyiz davasının aleyhine çıkacağını öğrenen Kemal, hapse girmemek için korkunç bir plan yapar…

 

BAKMADAN GEÇME!