Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm fragmanını yayınladı

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm fragmanını yayınladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 07:35

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. 51. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kırgın Çiçekler 52. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır.

Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER 52. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Kemal kızların başının belada olduğunu anlar. Yurda giderek Meral'i tehdit eder. Kendilerini sinema filmi yapımcısı olarak tanıtan çetenin tuzağına düşen Defne, intiharın eşiğine gelir. Selin, Ekrem'in izini bularak ona yeni bir teklif yapar. Mahkemede karar günü gelir, Eylül heyecanla Kemal'in tutuklanmasını beklemektedir.

Mahkemeye son anda sürpriz bir tanık gelerek herkesi şok eder. Kaybetmeyi kabullenemeyen Kemal, Kırgın Çiçekleri birbirinden ayırmak için son kozunu da oynar.

 

BAKMADAN GEÇME!