Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanında Defne sırrı çözebilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanında Defne sırrı çözebilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 18:33

Kiralık Aşk yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen romantik dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ömer'in büyük bir sırrı var. Kimseye söylemek istemiyor. Ömer kendi içinde lime lime olurken, bu sırrı herkesten nasıl saklayacak? Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Sırrı çözebilecek mi? İşte, Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların vazgeçilmez dizileri arasında yerini alan Kiralık Aşk yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde Pamir'in hali hiç iyi değil. Gitgide darmadağın oluyor. Cevdet ise ortalıkta yok. Bu durum İso’nun kafasını daha da karışık hale getiriyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Kiralık Aşk 63. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ömer'in büyük bir sırrı var. Kimseye söylemek istemiyor. Ömer kendi içinde lime lime olurken, bu sırrı herkesten nasıl saklayacak? Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde. 

Pamir'in hali hiç iyi değil. Gitgide darmadağın oluyor. Cevdet ise ortalıkta yok. Bu durum İso’nun kafasını daha da karışık hale getiriyor.

Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe olacak. Ofiste bir gün boyunca bebek bakmak hiç de kolay değil. Fakat o da ne! İso bebek kayboluyor!

Ve finalde ise uzun zamandır beklediğimiz olay nihayet gerçekleşiyor... Kiralık Aşk, heyecan ve gizem dolu bölümüyle Cuma akşamı 20:00'da Star'da!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Pamir, bütün bildiklerini anlatmak için Türkan'a gidiyor. Defne ise Ömer'in kapısına kadar gitti. Şimdi neler olacak? 

Diğer yandan Sinan, Seda’ya söz verdiği için Ömer'i ikna etmesi lazım.Ömer'i kim ikna edebilir? Herkesin aklına tek bir isim geliyor; Defne... Peki Defne, Ömer'i ikna edebilecek mi? 

Lara rahatsızlanıyor. Seda'nın dünyası başına yıkılıyor. Kızına vakit ayıramadığını düşünen Seda’nın ani ayrılık kararı ile Sinan ne yapacağını şaşırıyor. 

Ömer ve Defne birlikte bir ev partisi yapmaya karar veriyorlar. Birlikte market alışverişine çıkıp, dostlarını ağırlamak için yemek yapacaklar. Her şeyin çok güzel gittiği bu partide, Ömer'in başına kimsenin beklemediği bir şey geliyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!