Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında beklenmedik tepki!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında beklenmedik tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 09:49

Kiralık Aşk yine dopdolu bir bölüm ile geliyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanıyla herkesi ekrana kilitledi. Defne ve Ömer arasında giren Fikret amacına ulaşacak mı? Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Cuma akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Defne'ye rakip geliyor. Fikret, Ömer'in peşini bırakmamaya kararlı. Peki Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak? İşte Kiralık Aşk yeni bölümden ilk detaylar..

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk’ta bu hafta açık havada bahar temalı katalog çekimi var. İşler birbirine girecek. Sinan ile Ömer’in kavgası git gide büyüyecek. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne’ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor!

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer’in evinde. Nihan ve Koray!

Haberin Devamı

Öte yandan, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir planı var! Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret’in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim?

KİRALIK AŞK 44.BÖLÜM FRAGMANI!

 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE


KİRALIK AŞK OYUNCU KADROSU

Defne-Elçin Sangu
Ömer-Barış Arduç
Sinan-Salih Bademci
Yasemin-Sinem Öztürk
Neriman-Nergis Kumbasar
Necmi-Levent Ülgen
Hulusi-Ferdi Merter
Esra-Melisa Giz Cengiz
Türkan-Hikmet Körmükçü
İsmail-Kerem Fırtına
Nihan-Sanem Yeles
Koray-Onur Büyüktopçu
Serdar-Osman Akça
Sude-Melisa Şenolsun

 

BAKMADAN GEÇME!