Kezman sınırı aştı

Güncelleme Tarihi:

Kezman sınırı aştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 10:24

Mateja Kezman bardağı taşırdı. Zico, "Ameliyat olmayacaksın" dedi o ülkesine gidip gün aldı. Sırbistan’a giden F.Bahçeli golcünün bu hareketi "Devre arasına kadar idare et" diyen Brezilyalı’yı kızdırdı.

Haberin Devamı

Vatan gazetesinden Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre, aldığı para tartışılan ve Ankaragücü maçının 76. dakikasında oyundan alınmasının ardından kimseye haber vermeden taksiye binip evine giden Sırp oyuncunun şimdi de ülkesine gitmesi teknik direktör Zico ile aralarındaki gerginliği iyice tırmandırdı.

Bu sezon sergilediği performansla taraftarın tepkisini çeken buna rağmen Zico’nun sahiplendiği Kezman’ın Brezilyalı teknik adamla arasında yaşananlar şöyle: Daha önce “Gerekirse hoca getiririm” açıklamasında bulunup tepki çeken Kezman dizindeki sakatlıktan dolayı ameliyat olmak istedi ve “Sağ dizimden daha önce menisküs ameliyatı geçirmiştim. Bu beni yine rahatsız etmeye başladı. Ameliyat olacağım” dedi. Ancak buna karşı çıkan Zico, “Devre arasında ol. Zorlu maçlarımız var. Sana ihtiyacımız olacak. Ağrı kesicilerle oyna” yanıtını verdi. Tüm bunlara rağmen Kezman Belgrad’a gidip ameliyat tarihi bile aldığı öğrenildi. Bu durum Zico’yu çok sinirlendirdi.

Haberin Devamı

TOP YÖNETİMDE
TÜM bunların ardından Sırp golcünün ameliyat olup olmayacağına yönetim karar verecek. Bu durumda Kezman’ın yokluğunda forvet yükünü Semih çekecek. Sezon başında gönderilmesi gündeme gelen ama kulüp bulunamayan Kezman’ın bu davranışının ardından devre arasında gönderilmesi kesinlik kazandı gibi. Sürekli sorun yaratan ve istenilen verimin alınamadığı Kezman talip çıkarsa satılacak, olmazsa takasta kullanılacak veya kiraya verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!