Kewell Zenit'i istiyor

Güncelleme Tarihi:

Kewell Zeniti istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2010 00:00

Avusturalya’nın Daily Telegraph gazetesi, Kewell’ı daha önce Roma ya getirmeyi başaramayan İtalyan hoca Spalletti’nin, yeni takımı ile bir kez daha atağa geçeceğini iddia etti.

Haberin Devamı

GALATASARAY ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Harry Kewell’ın peşinde birçok Avrupa kulübü var. Sarı kırmızılılar ile sözleşmesini henüz yenilemeyen Avustralyalı yıldızın son talibi, Rusya’dan Zenit St Petersburg oldu.
Paralar Gazprom’dan
Avustralya’nın Daily Telegraph gazetesi, ünlü futbolcuya Fatih Tekke’nin takımının teklifte bulunmaya hazırlandığını yazdı. Bu takımın yeni teknik direktörü Luciano Spalletti’nin, Roma’nın başındayken de Kewell’ı istediğini hatırlatan gazete, “İtalyan hoca, Kewell’ı o zaman Galatasaray’a kaptırmıştı. Ancak Gazprom’un maddi desteğini aldığı yeni kulübünde para sorunu yok. Avustralyalı’yı bu kez transfer edebilir” yorumunda bulundu.
Ada’ya da dönebilir
Kewell’ın kariyerini nerede sürdüreceği konusunda büyük bir karar aşamasına geldiğine dikkat çeken Daily Telegraph, oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasının, şu an bile başka bir kulüple ön anlaşma yapabileceği anlamına geldiğini kaydetti. Gazete ayrıca, ailesinin İngiltere’de yaşaması nedeni ile Kewell’ın bu ülkeden bir takımla anlaşma ihtimaline de işaret etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!