Keşke Müjde gibi itiraf edebilsem

Güncelleme Tarihi:

Keşke Müjde gibi itiraf edebilsem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

Yeşim Salkım, Müjde Ar'ın "Gazoz kapağımı Bedri açtı" açıklamasına ilginç bir yorum getirdi.

Haberin Devamı

Yeşim Salkım fotoğrafları için tıklayın

Önceki gün "Sessiz Gemiler" dizisinin setinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeşim Salkım, konu Müjde Ar'ın "gazoz kapağı" açıklamasına gelince "Yerim onu ben, keşke ben de itiraf edebilsem" dedi. Salkım, görüşme sırasında ilişkilerini yürütememenin üzüntüsünü yaşadığını da itiraf etti: "En çok istediğim şey hayat arkadaşımla yaşlanmaktı. Ama ben biraz aptal ve beceriksizim, ilişkilerimi yürütmeyi beceremedim."
Yeşim Salkım, "Ben aptal ve beceriksizim"
Salkım, ilişkilerini yürütememenin üzüntüsünü hala yaşadığını söylerken "Hayatımda en çok istediğim şey bir hayat arkadaşımla beraber yaşlanmaktı, ölürken ya ben onun elini tutayım, ya o benim elimi tutsun. Ben biraz aptalım ve

Keşke Müjde gibi itiraf edebilsem
beceriksizim, ilişkilerimi yürütmeyi beceremedim. Bu saatten sonra kızımla ilgilenmek bana daha mantıklı geliyor. Ama ayaklarımı yerden kesecek değil, yere sağlam bastıracak biri çıkarsa, belki yeniden aşık olabilirim" dedi.
Dışarıya karşı güçlüyüm ama içimde fırtınalar kopuyor
Dizide dominant, sert ve zor bir karakteri oynadığını anlatan ünlü sanatçı "Hayatımda ilk kez çok mutluyum, özel hayatımda yapamadığım tüm dominantlığı bu dizide yapıyorum, kendimi çok iyi hissediyorum. Ben dışarıya karşı kendimi güçlü gösterirken aslında içimde fırtınalar kopuyor, ama bunu belli etmemem gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Hayatım bir gün film olacak
Yeşim Salkım ayrıca film olabilecek bir hayat yaşadığını ve ileride böyle bir düşüncesi olabileceğini söylerken "Hayatım entrikalarıyla, yaşadığım herşeyle film olabilecek bir yaşantıydı. İleride bir filmin çekilmesini isterim. Örnek teşkil edebilecek ayakta duruşum ve gücümle insanların beni örnek alabileceği bir proje isterdim ama ne kadar dürüst olabilirim bilemiyorum çünkü her insan yalan söyler. Gerçekler beni de karşımdakileri de acıttı, kimsenin canının yanmasını istemiyorum, o yüzden hayatımı şimdilik kaleme almıyorum. Eğer bir gün böyle bir proje olursa Özgü Namal'ın oynamasını isterdim, çünkü duyguyu çok iyi verirdi. Hem oyuncu olarak beğeniyorum, hem de bana benziyor. Filmin adını bile düşündüm ama paylaşmak istemiyorum" diyerek dile getirdi.
Hatalar insanı büyütüyor
Herkes gibi zaman zaman iyi niyetinin kurbanı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı "Ben de belli dönemlerde iyi niyetimin kurbanı oldum, hayatta herşey yüzde elli oranındadır. Ben de can acıttım, siz acıttığınız kadar sizin de canınız acır. Cennet de cehennem de artık bu dünyada yaşanıyor. Bence doğru olan kimsenin canını acıtmamak. Yalnız kaldığım zaman ben nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum ama daha büyüdüğümü ve olgunlaştığımı görüyorum. Hatalar insanı büyütüyor, şimdi daha bağışlayıcı, affedici ve anaç olarak bakıyorum herşeye" dedi.
Güzide Duran'a barış çubuğu
Yeşim Salkım, Güzide Duran'la devam eden davası hakkında ise "Çok tatsız bir durum, keşke olmasaydı dediğim birşey. Ülkemizde çok kötü şeyler yaşanıyor. PKK terörü ülkemizi vuruyor,hakimlerin ve savcıların çok önemli işleri var. Eğer biz sen bana onu dedin, ben sana bunu dedimlerle birbirimizi mahkemeye vermeye devam edersek bir arpa
/images/100/0x0/55ea5c6ff018fbb8f87aea9c
yolu boy gidemeyeceğiz. Hakimlerimizi ve savcılarımızı oyalıyoruz. Bu ülkede çözülmesi gereken çok önemli skandallar, cinayetler, yolsuzluklar, hırsızlıklar, küçük çocuklara tecavüzler var. Bana yakışmayan çok şey yaptım ama artık herşeyin farkındayım" diyerek barış çubuğu uzattı.
Kaderi zorlamamak lazım
"En genç anneanne ben olacağım, kimse önüme geçemez" diyen Salkım, "Kaderi zorlamamak lazım, hayatımda biri olmazsa ilerleyen yaşlarda dünyayı gezeceğim. Gelecek planlarım arasında hacca gitmek var, hacı olmak gibi bir durumum yok, sadece o toprakları görmek istiyorum. Bence giden sanatçılar da olayı basınla paylaşarak halkımıza örnek teşkil ediyorlar." açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!