Keşke bu dava hiç açılmasaydı

Güncelleme Tarihi:

Keşke bu dava hiç açılmasaydı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2007 00:00

Yeşim Salkım, mahkemelik olduğu Güzide Duran'a zeytin dalı uzattı.

Haberin Devamı

Güzide Duran fotoğrafları için tıklayın

Yeşim Salkım fotoğrafları için tıklayın

Duran'la devam eden davalarının Türkiye'nin sorunlarının çözülmesini geciktirdiğini belirten Salkım, "Çok tatsız bir durum. Keşke bu dava hiç açılmasaydı. Hakim ve savcıların çok daha önemli işleri var. Eğer biz 'Sen bana bunu dedin' gibi küçük konular için birbirimizi mahkemeye vermeye devam edersek bir arpa boyu yol alamayız. Bana yakışmayan çok şey yaptım, ama artık her şeyin farkındayım" dedi.

Yeşim Salkım, rol aldığı "Sessiz Gemiler"in setinde çok ilginç açıklamalarda bulundu. Örnek alınacak bir hayat yaşadığını ve bu hayatın bir gün filme alınacağını belirten ünlü sanatçı, Güzide Duran’la devam eden davasının Türkiye’nin sorunlarının çözülmesini ertelediğini belirtti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Yeşim Salkım, "Sessiz Gemiler" dizisinin setinde kendisiyle ilgili samimi ve içten açıklamalarda buldu. Salkım, ilişkilerini yürütememenin üzüntüsünü hálá yaşadığını söylerken "En çok istediğim şey bir hayat arkadaşımla beraber yaşlanmaktı. Ben biraz aptal ve beceriksizim. İlişkilerimi yürütmeyi beceremedim. Bu saatten sonra kızımla ilgilenmek bana daha mantıklı geliyor. Ama ayaklarımı yerden kesecek değil, yere sağlam bastıracak biri çıkarsa, belki yeniden aşık olabilirim" dedi. Dizide dominant, sert bir karakteri oynadığını belirten ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti: "Dışarıya karşı kendimi güçlü gösterirken aslında içimde fırtınalar kopuyor ama bunu belli etmemem gerektiğini düşünüyorum. Özel hayatımda gösteremediğim dominantlığı bu dizide yaptığım için kendimi çok iyi hissediyorum."

HAYATIM  BİR GÜN FİLM OLACAK

Yeşim Salkım, ayrıca film olabilecek bir hayat yaşadığını ve ileride yaşamını filme alabileceğini "Entrikaları, inişleri ve çıkışlarıyla filmlere konu olabilecek bir hayat yaşadım. Doğrusu ileride hayatımın filme alınmasını isterim. Tüm zorluklara rağmen dimdik ayakta duruşumu ve gücümü yansıtacak, insanların beni örnek alabileceği bir film çekmeyi arzu ediyorum. Ama insan kendine ne kadar dürüst olur bilmem. Çünkü gerçekler beni de karşımdakileri de acıttı, kimsenin canının yanmasını istemiyorum. O yüzden hayatımı şimdilik kaleme almıyorum. Eğer bir gün böyle bir proje olursa beni Özgü Namal’ın oynamasını isterim. Çünkü Özgü, canlandırdığı karakterin ruhunu çok iyi perdeye taşıyor. Hem Özgü, bana benziyor. Filmin adını bile düşündüm ama şu an paylaşmak istemiyorum" diyerek dile getirdi.

Haberin Devamı

Herkes gibi zaman zaman iyi niyetinin kurbanı olduğunu belirten ünlü sanatçı, "Belli dönemlerde iyi niyetimin kurbanı oldum. Ben de can acıttım ama acıttığınız kadar sizin de canınız acır. Cennet ve cehennem artık bu dünyada yaşanıyor. Bence doğru olan kimsenin canını acıtmamak. Yalnız kaldığım zaman nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum ama daha büyüdüğümü ve olgunlaştığımı görüyorum. Hatalar insanı büyütüyor, şimdi daha bağışlayıcı, affedici ve anaç olarak bakıyorum her şeye" dedi.

KEŞKE BU DAVA HİÇ AÇILMASAYDI

Yeşim Salkım, Güzide Duran’la devam eden davası hakkında ise şu ilginç açıklamayı yaptı: "Çok tatsız bir durum. Keşke bu dava hiç açılmasaydı. Hakim ve savcıların çok daha önemli işleri var, onları oyalıyoruz. Ülkemizde çok kötü şeyler yaşanıyor. Terör ülkemizi vuruyor. Eğer biz ’Sen bana bunu dedin’ gibi küçük konular için birbirimizi mahkemeye vermeye devam edersek bir arpa boyu yol alamayız. Bu ülkede çözülmesi gereken çok daha önemli skandallar, cinayetler ve yolsuzluklar var. Bana yakışmayan çok şey yaptım ama artık her şeyin farkındayım."

Haberin Devamı

"En genç anneanne ben olacağım, kimse önüme geçemez" diyen Salkım sözlerini şöyle noktaladı: "Kaderi zorlamamak lazım, hayatımda biri olmazsa ilerleyen yaşlarda dünyayı gezeceğim. Gelecek planlarım arasında hacca gitmek var. Hacı olmak gibi bir durumum yok, sadece o toprakları görmek istiyorum. Bence giden sanatçılar da olayı basınla paylaşarak halkımıza örnek teşkil ediyorlar."
Röportaj: Neslihan KARA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!