Kertenkele dizisi 72. bölümde büyük sır açığa çıktı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele dizisi 72. bölümde büyük sır açığa çıktı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 11:25

Kertenkele 72. bölüm ile yeni sezonda yayın hayatına merhaba dedi. Dizinin yeni bölümünde izleyicileri şoke eden bir çok saklı gerçekte ortaya çıktı. Kertenkele 72. bölüm geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanları ile heyecan yaratmış ve hareketli bir bölüm olacağının sinyalini vermişti. Peki Kertenkele 72. bölümde bu hafta neler yaşandı? İşte dizinin yayınlanan son bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

ATV'nin heyecan dolu dizisi Kertenkele yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Cumartesi akşam 72. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kertenkele dizisinde Akıncı ve Kızıl Ejder yeniden ortaya çıkıyorlar. Kertenkele 72. son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızıl Ejder'in, Kertenkele'yi uçurumdan aşağı attığı gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Herkes Kertenkele'nin, Akıncı'nın ve Kızıl Ejder'in öldüğünü düşünmektedir. Mahalleye Murat isimli bir komiser taşınmıştır. Murat Komiser gündüzleri polis kimliğiyle tanınır ancak hava karardığında bambaşka bir insana dönüşüp suçlularla mücadele eder ve Kızıl Ejder'in izini sürer. Malikâneye ise kendisini Zehra'nın kuzeni Zeynep Şanlı olarak tanıtan gizemli bir kız taşınmıştır.O da geceleri farklı bir kimliğe gizlenerek Kızıl Ejder'i aramaktadır. Öldükleri zannedilen Akıncı ve Kızıl Ejder ise iki yıl sonra yeniden ortaya çıkarlar.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLE

Türkiye'nin yeni kahramanı 'Ay Yıldızlı Adam' geliyor!

Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle seyredilen, Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisi, şimdi de Ay Yıldızlı Adam karakteri ile yeni bir kahramanı izleyicilere sunuyor. Adaletin temsilcisi ve savaşçısı olarak karşımıza çıkacak olan Ay Yıldızlı Adam, kötülüğün kol gezdiği sokaklarda iyiliğin ve barışın sağlayıcısı olarak kol gezecek. Acımasızca zalimlik yapan, gaddar ve para hırsı içinde olup gözleri kararmış olanların karşısında durup, zayıf ve güçsüzün ezilmesine engel olacak.

GÜNDÜZLERİ KOMİSER, GECELERİ AY YILDIZ'LI ADAM

Başkalarının hayatını kurtarmak pahasına, kendi hayatını hiçe sayarak, tehlikelere gözünü kırpmadan giren, iyilerin dostu olan Ay Yıldızlı Adam suçluların kol gezdiği sokaklarda adaleti sağlamak için gündüzleri kanunlara saygılı bir komiser, geceleri ise Ay Yıldızlı bir kahraman olarak karşımıza çıkacak. Ahmet Kayakesen'in, Murat Komiser ve Ay Yıldızlı Adam olarak iki farklı rolle başrolünü üstlendiği Kertenkele "Yeniden Doğuş" adlı dizide adaletin savaşçısı olan kahramanımız zorda kalanların savunucusu, çaresizlerin yardımcısı oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!