Kenan'ı çok özledim

Güncelleme Tarihi:

Kenanı çok özledim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 01:00

Jessica Campbell, adını Kenan Doğulu’nun 1996’da çektiği “Hiç Bana Sordun mu” klibiyle duyurmuş, ardından pek çok dizide rol alarak Türkiye’de hatrı sayılır bir şöhret kazanmıştı. Bu şöhrette Doğulu ile yaşadığı aşkın da büyük payı vardı. 2001’de Amerika’ya dönen eski manken, oradaki yaşamını, geçmişte kalan ilişkisini anlattı.

Haberin Devamı

* Türkiye’de ünlü bir modeldiniz. Ayrıca dizilerde ve kliplerde rol alıyordunuz. Neden Amerika’ya döndünüz?

- Her şey kendiliğinden oldu. Yakın arkadaşım evleniyordu, düğününe gittim. Bir baktım Amerika’ya dönüvermişim! 2001’den beri New York’tayım...

* Türkiye’deki şöhretinizden vazgeçmek zor olmadı mı?       

- Hiçbir zaman kendimi ünlü biri gibi görmedim. Sadece işim gereği tanınıyordum. Bu mütevazı beğeniler, daha iyi bir insan olma yönünde beni olumlu etkiledi. Türkler bu gezegendeki en iyi ve en tatlı insanlar bence...

* Amerika’ya gittiğinizde ilk ne yaptınız?     
 
- İstanbul’da yaşarken her üç ayda bir ailemi ziyaret için New York’a uçuyordum. Taşındığımda onlara tamamen kavuşmuş oldum. Modelliğe devam ettim, sonradan emlak işine girdim.

ŞAHANE BİR ADAMIN KARISIYIM ARTIK 

* Şimdi hayat nasıl geçiyor Amerika’da?


- New York’ta turizm ve gayrimenkul alanında kariyer yaptım. 2006’da sınavlara girdim, kazandım ve Nest Seekers International adlı gayrimenkul şirketinde işe başladım. Dört yıldır Manhattan’da, yılda en az 30 milyon dolar ciro yapacak kadar emlak satan bir şirketin genel müdürüyüm. Son zamanlarda özel broker’lığa başladım. Roie Shapiro adlı şahane bir adamın karısıyım. Martta 2 yaşına giren Augustus Victor adlı güzel çocuğa kendini adamış bir anneyim.

* Eşinizle nasıl tanıştınız?

- Eşimle çalıştığım firmada tanıştım. Bir gayrimenkul işi için ısrail’den gelmişti.

TÜRKİYE ÖZLEMİ KALBİMİ ACITIYOR

* Anne olduğunuzda neler hissettiniz?


- Annelik şimdiye kadar tattığım en güzel duygu... Oğlum sayesinde her an mutluluk ve aşkla doluyum.

* Türkiye’yi özlediniz mi?

- Çocuğumu ne kadar seviyorsam, Türkiye’yi en az onun kadar seviyorum. Arkadaşlarımın İstanbul ya da Bodrum’daki fotoğraflarını gördükçe orayı ne kadar sevdiğimi daha iyi anlıyorum. Ülkenizi özlüyorum, hatta bu özlem kalbimi acıtıyor.

* Türkiye’den hâlâ görüştüğünüz model arkadaşlarınız var mı?

- İstanbul’dan ayrıldığım dönemde en iyi arkadaşlarım Ella Mengi, Julia Nitu ve Angela Kokina’ydı. Julia ile birbirimize sık sık yazarız hâlâ... İlgi Gövsa ile de görüşüyoruz. Ece Özbek en iyi arkadaşlarımdan biriydi, onunla da iki yıl önce internette bulduk birbirimizi. Didem Uzel’le ise geçtiğimiz günlerde burada, 99 John Deco Lofts’da karşılaştım.

* Buradan ayrıldıktan sonra hiç Türkiye’ye geldiniz mi?

- Türkiye’yi birkaç kez ziyaret ettim. Son olarak 2005 yılında geldim. Bir kar fırtınası vardı!

KENAN BENZERSİZ VE HARİKA BİR ADAMDIR

* Kenan Doğulu bir röportajında “Bu zamana kadar çok ilişkim oldu. Ama sadece üçünü uğruna ölecek kadar sevdim” dedi. Bu üç isimden birinin siz olduğunuz biliniyor...


- Vayyy! Bu çok ilginç ve şaşırtıcı. Tabii bunu bilmek de çok hoş. Kenan benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. Sonsuza kadar Elvis ve Priscilla diyorum!

* Kenan Doğulu’yu özlediniz mi?

- Kenan benim için benzersiz, çok özel ve harika bir adam. Hayatıma bir şekilde dokunan herkesi özledim. Kenan da bu insanların en başında gelen kişidir.

Haberin Devamı

HİÇBİR TÜRK ERKEĞİ BANA EVLENME TEKLİF ETMEDİ

Haberin Devamı

* Kocanıza aşık mısınız?

- Kocamı çok seviyorum. O nazik ve komik bir adam. Ayrıca müthiş bir baba.

* Türkiye’yi, Türkler’i bu kadar seviyorsunuz, peki bir Türk’le evlenmeyi düşünmediniz hiç?

- Hiçbir Türk erkeği bunu bana sormadı!

* Türk basınını takip ediyor musunuz hâlâ?

- Evet. Türkiye ile ilgili haberleri her zaman ilgiyle takip ediyorum.

TÜRK KADINLARI BENDEN DAHA GÜZEL VE EGZOTİKTİ

* Türkiye’de çok beğenilen bir kadındınız. Siz kendinizi beğeniyor muydunuz?

- İnanılmaz güzellikteki Türk kadınları ile çalışırken kendimi hiç de o kadar güzel görmedim. Çünkü onlar benden daha uzun boylu, daha esmer ve daha egzotiktiler. Fakat şimdi, yani oğlum doğduğundan beri daha kadınsı olduğumu düşünüyorum.

* Eklemek istediğiniz son bir şey var mı?

- Türkiye seni çok çok seviyorum!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!