Kemal Onar son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Kemal Onar son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2014 18:06

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Vakfı'nın kurucu üyelerinden, Galatasaray Kulübü yönetim kurulunun eski üyesi ve sporcusu, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Kemal Onar için bu sabah Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bir tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Batı VIP Lounge'da sabah 09.45'te başlayan törene Kemal Onar'ın ailesi, sevenleri, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu üyeleri, Galatasaray Başkanları ve kulüp üyeleri katıldı.

Galatasaray'ın eski başkanları ve camia Akın etti

Galatasaray Kulübü'ne sporcu ve yönetici olarak çok büyük hizmetler veren Kemal Onar'ın cenazesine sarı kırmızılı camianın eski başkanları ve yöneticileri akın etti.

Spor ve iş dünyasının yoğun katılımı ile gerçekleşen Kemal Onar'ın cenaze törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski başkanları Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun ve Adnan Polat katıldı. Ünal Aysal, törene katılmayıp çelenk yolladı

Haberin Devamı

İş dunyasının önemli isimleri de oradaydı

Ayrıca spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin Katıldığı cenazeye Doğan Tv Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Güler Sabancı, Zuhal Şeker, Mustafa Denizli, Lutfi Arıboğan, Ali Dürüst Haldun Üstünel, Mehmet Ağar, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı katıldı.

Arena'da tören düzenlendi

Kemal Onar için Türk Telekom Arena'da düzenlenen törene Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, Yöneticiler Cem Kınay, Mete İkiz, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce, Arda Selim Üçer, eski başkan Mehmet Cansun, eski 2.başkanlar Işın Çelebi ve Özkan Olcay, Bülent Ünder ve Doğan Hasol katıldı.

Yarsuvat: Asırlık çınar bir altın yaprağını kaybetti Ada'yı alanlar arasındadır

Törende söz alan Başkan Duygun Yarsuvat "Asırlık çınar bir altın yaprağını daha kaybetti. Kemal abi eşittir Galatasaray. Galatasaray sevgisi asla düşmemiştir hep yanmıştır. Beni Divan kurulu başkanlığına zamanında iten kendisidir. Çok büyük hizmetleri olmuştur. Galatasaray adasını alanlar Arasında Kemal ağabey vardı. Benden daha ileriydi. Onsuz bir gel kurul düşünülemez" diye konuştu.

Dinçkök: Babamızı sadece Galatasaray'dan kıskandık

Haberin Devamı

Kemal Onar'ın kızı Ayşegül Dinçkök ise törende söz Aldı ve " Babam sizi Görüyor biliyorum. BAbam bizi 4 nesil Galatasaraylı yetiştirdi. Babamızı sadece Galatasaray'dan kıskandık" dedi.
Tören sırasında Galatasaray yönetim kurulu üyesi Mete İkiz Gözyaşlarını tutamadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!