Kemal Erciyes ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Kemal Erciyes ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2008 15:07

Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaştığı Kayserisporlu Kemal Okyay ile sözleşme imzaladı.

Kulüp 2. başkanı Şadi Büyükkeçeci, Hacı Boydak Tesisleri'ndeki imza töreninde, nokta transferler yapmaya gayret ettiklerini söyledi.
Sol kanattaki eksikliklerini takımlarının altyapısında yetişen, geçen sezon da Kayserispor'da oynayan Kemal Okyay'ı transfer ederek giderdiklerini ifade eden Büyükkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Kayserisporlu yöneticilere de transferdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Büyükkeçeci, transferi büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Amacımız yedek kulübemizi güçlendirmek ve geçen sezon sarı kartlar nedeniyle yaşadığımız sorunları yeni sezonda yaşamamak. Belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Bu doğrultuda Kayserisporlu Ali Çamdalı ile görüşüyoruz. Hem bizim hem de Kayserispor'un kampından sonra bir durum değerlendirmesi daha yapacağız. Eğer Kayserispor'un da bırakmak istediği futbolcu olursa alabiliriz. Yorgun ve stresli günler geçirdik ama iyi transferler yaptığımıza inanıyoruz. Kamuoyundan da olumlu tepkiler alıyoruz.”

Kulüp genel menajeri Erdem Kemaloğlu da Kemal Okyay'ın bir çok Süper Lig takımı talip olmasına rağmen Kayseri Erciyesspor'u tercih ettiğini belirterek, teşekkür etti.

Kemal Okyay da hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu kaydetti.
Kendi adına Süper Lig'e çıkmayı çok istediğini vurgulayan Kemal Okyay, arkadaşlarıyla bu hedef için çalışacaklarını anlattı.

GEREDE DE KAMP

Kulüp Basın Sözcüsü Kadir Uslu ise 19 Temmuz Cumartesi günü Gerede'de 10 günlük kampa gireceklerini bildirdi.

Birkaç yerli ve yabancı forvet oyuncusu ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Uslu, Kamerunlu bir oyuncu ile Atletico Madrid takımının da denediği başka bir oyuncuyla görüştüklerini anlattı.

Uslu, Gerede kampının ardından futbolculara 1-2 gün izin verileceğini kaydederek, “Daha sonra Nevşehir'de 10 günlük kampa gireceğiz. Burada turnuvaya katılacağız. Bu kampın ardından kente gelecek ve çalışmalarımıza lig başlayana kadar Kayseri'de devam edeceğiz. Böylelikle hazırlık kampımız toplam 40 gün sürecek” diye konuştu.

Sakaryaspor, Çaykurrizespor, Marmaris Belediyespor ve Azerbaycan 1. Lig takımlarından Karmanspor ile 25, 27 ve 29 Temmuz'da hazırlık maçı oynayacaklarını belirten Uslu, fikstür çekilişinin ise 23 Temmuz'da yapılacağını söyledi.

KOMBİNE BİLET SATIŞLARI BAŞLIYOR

Taraftarların hem Kayseri Erciyesspor'u hem de Kayserispor'u çok sevdiğini bildiklerini dile getiren Uslu, bunu statta da görmek istediklerini vurguladı.

Uslu, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını ifade ederek, kombine bilet satışlarının yarın başlayacağını bildirdi.

Kombine bilet satın alanlara sezonun ilk maçında sürpriz hediyeler vereceklerini dile getiren Uslu, açık tribün kombine bilet fiyatının 100 YTL, kapalı tribün alt sıra kombine bilet fiyatının 500 YTL, VİP kombine bilet fiyatının ise 750 YTL olarak belirlendiğini söyledi.

KENDİ MARKALARINI YARATTILAR

Kulüplerinin kurumsallaşma çalışmaları kapsamında kendi markasını yarattığını da bildiren Uslu, şu bilgileri verdi:

“Kullandığımız spor malzemeleri için Adidas, Nike gibi markalara çok para veriyorduk. Bu nedenle kendi markamız olan 'Ercstore'yi yarattık. Markamızın tescilini de yaptırdık. Bu marka adı altında kaliteli ve estetik spor malzemeleri ürettirdik. Hem de bugüne dek ünlü markalara verdiğimiz paranın üçte biri fiyatına. Hem internet sitesinde hem de inşaatı devam eden yeni stadyumun altında açacağımız 'Erc Store' de bu ürünlerin satışını yapacağız.”

Öte yandan, Kayseri Erciyessporlu futbolcuların performans testleri bugün tamamlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!