Zuhal Topal'da gelinler karıştı!

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalda gelinler karıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 20:16

Televizyon ekranlarında gündüz kuşağının en çok izlenen izdivaç programlarından Zuhal Topal’la programında gelinler karıştı. Damat adayı olarak gelen Yıldıray bey, yanlış gelin adayı için çağırılınca uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadı. İşte olayla ilgili yaşanan gelişmeler ve sonrası...

Haberin Devamı

Gelin adaylarından Yasemin hanım için anons edilen, ancak Songül hanım için geldiğini söyleyen damat adayı Yıldıray bey, “Sorun değil, artık çıktık” dese de, Zuhal Topal hemen doğru gelin adayını çağırdı.

Ekibimizle reklam arasında konuşacağız…

Yanlış gelin adayının çağırılması sonucunda üzülen ve gerilen Zuhal Topal, “Reklam arasında ekip arkadaşlarımızla bunu konuşacağız” dedi.

Ortam yumuşamışken bir an da yine gerildi…

Damat adayının Zuhal Topal'ın “Daha öne hiç evlendiniz mi?” sorusuna verdiği cevap ortamı gerdi. Yıldıray bey “Yıllar önce sizin programınızda nişanlanmıştım ve sonrasında iki yakam bir araya gelmedi” dedi. Bu cümlenin ardından Zuhal Topal Yıldıray beye, “Bunları söylemek için özellikle mi geldiniz? Bu söz bana art niyetli geldi” dedi.

Haberin Devamı

Yanlış anlaşıldığını anlatmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı…

Yıldıray bey Zuhal Topal'a “sizinle bir ilgisi yok, o nişan olayından sonra defalarca denedim demek istedim” dese de Zuhal Topal ikna olmadı. Yıldıray beyin konuşmalarını nahoş bulduğunu söyleyen Zuhal Topal son sözü gelin adayına bıraktı. Songül hanım, “Konuşulacak birşey olduğunu düşünmüyorum, geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diyerek damat adayını reddetti.

Damat adayının açıklamasına izin vermedi…

Yıldıray bey programdan ayrılırken birşeyler söylemek istedi, ancak Zuhal Topal “ Hayır, teşekkür ediyorum, buyrun” diyerek çıkışı gösterdi.

Zuhal Topal kimdir…

Mimarlık Fakültesi iç mimarlık bölümünü bitiren, ancak kariyerine tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere dizi, film oyunculuğu, sunuculuk yaparak devam etti. Zuhal Topal, şu an Zuhal Topal'la isimli izdivaç programını sunuyor.

BAKMADAN GEÇME!