Zımba gibi bir aksiyon filmi

Güncelleme Tarihi:

Zımba gibi bir aksiyon filmi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2012 00:00

Yarın seyirciyle buluşacak “Kaos: Örümcek Ağı” filminin galası önceki akşam yapıldı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Murat Toktamışoğlu’nun, yönetmenliğini Cem Gül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gökhan Mumcu, Rojda Demirer, Cemal Hünal, Bora Akkaş, Ayça İnci, Selçuk Özer, Kazım Akşar ve Levent Can’ın yer aldığı aksiyon filmi “Kaos: Örümcek Ağı”, yarın gösterime giriyor. Filmin galası önceki akşam Wings Cinecity Etiler Sineması’nda yapıldı. Film ekibi geceye tam kadro katıldı.

GECEDEN FOTOĞRAFLAR
    
ROLE FAZLA KAPTIRDIK  

* Yapımcı Murat Toktamışoğlu ile yönetmen Cem Gül, “Kaos: Örümcek Ağı” için “Zımba gibi bir aksiyon filmi” yorumunu yaptı.

* Gökhan Mumcu ve Cemal Hünal, çekimlerde kendilerini rollerine fazla kaptırdıklarını ve birçok kez yaralandıklarını söyledi. Hünal, “Dövüş sahnelerinde benim parmağım kırıldı, Gökhan’ın da kaşı açıldı, yüzünde yaralanmalar meydana geldi” diye konuştu.

* Galaya Rojda Demirer’in davetiyle katılan Nebahat Çehre, genç oyuncuya övgüler yağdırdı. Demirer’i çok başarılı bulduğunu söyleyen Çehre, film ekibine gişede başarılar diledi.

SPARTACUS’LE KARŞILAŞTIRMAYIN

* Cemal Hünal, “Aksiyon filmi yaptık, çok da güzel oldu ama şimdi bazıları bu filmi ‘Spartacus’le karşılaştırır, saçma sapan konuşur” dedi.
* Matmazel grubunun solisti Erhan Ünal ile aşk yaşayan Rojda Demirer, geceye sevgilisiyle katıldı.
* Filmin başrol oyucusu Gökhan Mumcu’ya gecede eşi Ceren Aksan Mumcu eşlik etti.
* Cemal Hünal, eşi Lale Cangal, babası Atilla Hünal ve annesi Vicki Hünal’la birlikte mutlu bir aile tablosu çizdi...
* Galaya yalnız gelen Ayça İnci, siyah mini elbisesiyle bakışları üzerinde topladı. Oyuncu, “Ben filmin sürprizlerinden biriyim” dedi.
* Gökhan Mumcu, bir ara gazetecilerin elinden mikrofonu alıp Rojda Demirer’le röportaj yaptı.

Timsah değil bomba!

Gecede Nihan Buruk’un imzasını taşıyan yeşil renkli bir kıyafet giyen Rojda Demirer, kendisine “timsah” benzetmesi yapılmasına bozuldu: “Ne timsahı! Bombayım ben, el bombası!” Buruk da kıyafeti el bombası şeklinde tasarladığını söyledi.    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!