Zayıflattığı oyuncu eşini elinden aldı

Güncelleme Tarihi:

Zayıflattığı oyuncu eşini elinden aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2005 01:06

Ünlülerin diyetisyeni Taylan Kümeli’nin evliliğini, kendi uyguladığı rejim sayesinde 13 kilo veren Ceyda Düvenci’nin yıktığı konuşuluyor. İddiaya göre Düvenci, aynı zamanda yakın arkadaşı olan diyetisyeninin eşi Yalçın Kümeli’yle yakınlaşarak, evliliğin sonunu hazırladı.

Ceyda Düvenci, oyuncu Kaan Girgin’den boşandık-tan sonra ciddi bir yıkım yaşamış, ardından balet Tan Sağtürk’le evliliğin eşiğinden dönünce kendini bırakmıştı. Bu dönemde hızla kilo alan Düvenci’nin imdadına, aynı zamanda yakın arkadaşı olan diyetisyen Taylan Kümeli yetişti. Kümeli’nin programı sayesinde kilolar verildi, moraller yerine geldi.

Başarısızlık bilmiyor

Birçok ünlü ismin fazlalıklarından kurtulmak için kapısında sıraya girdiği, Işın Karaca’ya 21, Yıldırım Demirören’e 30, Ali Sunal’a 25 kilo verdiren Taylan Kümeli, Ceyda Düvenci üzerinde de başarısını kanıtladı. Oyuncu 13 kilo incelip eski günlerine döndü. Bu arada Düvenci, ofisini sık sık ziyaret ettiği diyetisyenle dostluğunu daha da ilerletti.

Birlikte tatile çıktılar

Bu sıkı dostluğa geçtiğimiz yaz herkes tanık oldu. Taylan Kümeli, eşi Yalçın Bey’le tatile giderken, Ceyda Düvenci’yi de davet etmekte sakınca görmedi. Grup hep birlikte gezip eğlendi. Ancak iddiaya göre bu tatilde, Düvenci ile Yalçın Kümeli arasında romantik bir yakınlaşmanın da temeli atıldı.

Ve ipler kopuyor

İşte bu yakınlaşmanın ilerleyen zamanlarda aşka dönüştüğü ileri sürülüyor. Bir süre gizli saklı yürütülen ilişki, sonunda Taylan Kümeli’nin kulağına gitmiş ve yıllar süren evlilik bu şok gelişmeyle bitmiş. O güne kadar örnek bir çift olarak gösterilen, Nişantaşı’nda aynı ofisi paylaşan Kümeliler, iki ay önce resmen boşandı.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR

Ceyda Düvenci, şov dünyasına Star TV’nin düzenlediği ‘1997 Türkiye Güzellik Yarışması’nda kazandığı üçüncülükle girdi. Bu dereceyle gözde mankenler arasına katılan Düvenci, buna karşın podyum yerine dizi setlerini seçti. İlk çıkışını ‘Böyle mi Olacaktı’ ile yaptı. ‘Dikkat Bebek Var’, ‘Hastayım Doktor’, ‘Zalim’ dizilerini de listesine ekledi. ‘Can’lı Günler’in setinde tanıştığı Kaan Girgin’le iki yıllık birliktelik sonrası 2000 yılında nikah masasına oturdu. Çift iki yıl sonra ise resmen boşandı. Ceyda Düvenci daha sonra, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’, ‘Abdülhamid Düşerken’, ‘Hoşgeldin Hayat’ adlı filmlerde rol aldı. Son olarak Kanal D’de yayınlanan ‘Sil Baştan’da Özlem Tekin ve Hale Soygazi ile başrolleri paylaşan Düvenci, şimdilerde ‘Bizim Evde Neler Oluyor’ adlı yarışma programını sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!