Zafer kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Zafer kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2010 16:45

Haberin Devamı

Barıştılar
Geçtiğimiz haftayı “LoL: Laughing Out Loud” adlı filminin çekimleri için Paris’te geçiren Miley Cyrus, Kaliforniya’ya döndü. Döner dönmez de ayrıldığı sevgilisi Liam Hemsworth’le barıştı. Ağustos ayında yollarını ayıran ikili anlaşılan o ki ayrı kalmaya daha fazla dayanamadı ve ilişkilerine bir şans daha tanımaya karar verdi.

Sipariş gecikti defile ertelendi
Oyunculuktan sonra moda dünyasıyla ilgilenmeye başlayan Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşler, yeni tasarımlarını tanıtacakları defileyi erteledi. 2011 ilkbahar koleksiyonlarını New York’taki Milk Stüdyoları’nda dün tanıtmaları beklenen ikizler, geciken siparişleri yüzünden defileyi bu ayın sonuna ertelediklerini duyurdu.

Dağıldı
Reese Witherspoon, geçtiğimiz gün Los Angeles’ta rüzgârın azizliğine uğradı. Kızı Ava Phillipe’yi babasının yanından almak için yola çıkan ünlü oyuncu, esen rüzgâr karşısında saçı başı dağılınca, objektife ‘çaresiz’ pozlarla yansıdı.

Haberin Devamı

Zafer kutlaması
Geçen ay 21’inci yaşını kutlayan Hayden Panettiere, sevgilisine destek olmak için Almanya’ya gitti. Sevgilisi Wladimir Klitschko’nun Frankfurt’taki boks maçını izleyen oyuncu, zaferi ona sarılarak kutladı.

Soluğu Londra’da aldı
New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen Fashion’s Night Out etkinliğine katılan ve kardeşleriyle birlikte hazırladığı “K-DASH by Kardashian” adlı koleksiyonu tanıtan Kim Kardashian, tanıtımdan sonra dinlenmek için Londra’ya gitti. Londra sokaklarında yürüyüş yaparken görüntülenen Kardashian, şehrin sembolü haline gelen kırmızı telefon kulübesinin önünde poz vermeyi de ihmal etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!