Yunus Günçe kimdir? Survivor Yunus kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Yunus Günçe kimdir Survivor Yunus kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 12:07

Yunus Günçe, sosyal medya hesabı üzerinden Survivor paylaşımında bulundu. Yarışmada yaşananların kritiklerinin yapıldığı Survivor Panaroma’ya konuk olacağını açıklayan Yunus Günçe’nin açıklamaları şimdiden merak konusu oldu. Peki, 2016 Survivor Ünlüler takımında yer alan Yunus Günçe kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor eski yarışmacısı Yunus Günçe, sessizliğini sosyal medya paylaşımıyla bozdu. Survivor’ın geçtiğimiz sezonuna ilginç açıklamaları ve felsefi bakış açısıyla damga vuran Yunus Günçe, resmi Twitter adresi üzerinden Survivor Panaroma’ya katılacağını duyurdu. 2016 Ünlüler kadrosunda yer alan yarışmacının yeni sezonu nasıl değerlendireceği merak konusu oldu.

Aslen Trabzonlu olan Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen Yunus Günçe, 1976 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Kariyerine ilk olarak DJ'lik ile başladı, ilk deneyimi olan Number One TV'deki DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etti. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yaptı. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etti. DJ’likten sonra oyunculukta da kendisini deneyen Yunus Günçe, TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında yer alan Yunus Günçe, pek çok markanın reklam filmlerinde de seslendirme yaptı. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol aldı. Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ’lik yapmayı sürdüren Yunus Günçe , kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır. 2011 itibariyle Cnn Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve moderatörlüğünü yapmıştır. Ayrıca Trt Spor kanalında Sporaktif programını sunmuştur. Bütün bunların yanı sıra Stand-up konusunda da kendisini geliştiren ve geliştirmeye çalışan Yunus Günçe, bu alandaki kariyerine Hiç Komik Diil ile başlamış, İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri ile buluşturmuştur. Survivor 2016’dan 7. Olarak ayrılmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!