Yunus Emre dizisinin 38. son bölümde büyük tehlike - İzle

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre dizisinin 38. son bölümde büyük tehlike - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 08:43

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğunun 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her Salı TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan Yunus Emre’nin 38. Bölümünde beklenmedik olaylar yaşanacak. İşte Yunus Emre dizisinin 38.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk’un oturduğu yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizide bu hafta neler yaşanacak? Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun son bölümünde neler oldu? Dergahı nasıl tehlikeler bekliyor? Son bölümü ile seyirciyi heyecanlandıran dizinin 38. Bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..
Yunus Emre Aşkın Yolculuğu her Salı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında..

YUNUS EMRE 38. BÖLÜM FRAGMANI 
 

YUNUS EMRE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  

Yunus Emre dizisinin 37. Bölümünde Şahin Bey, Candaroğlu Argun Bey tarafından dergâha gönderilmiştir. Candaroğlu Argun Bey’in amacı, dergâhın, ahilerin isyanında ne gibi bir dahli olduğunu öğrenmektir. Şahin Bey, dergâha gelir ve Tapduk Emre tarafından kabul edilir. Candaroğlu Argun Bey, Şahin Bey’den bilgi almak için yanına çağırır. Şahin Bey ise dergâhın, ahilerin kışkırtılmasında hiçbir dahli olmadığını söyler. Candaroğlu Argun Bey ise görevine dönüp haber getirmeye devam etmesini söyler. Molla Kasım ile Yunus, Âdem’in talimi konusunda münakaşa ederler. Bu durum Tapduk Emre’ye akseder.

Yunus Emre dizisinin 38. son bölümde büyük tehlike - İzle
Tapduk Emre, Molla Kasım’a gereken uyarıları verir. Hanım Ana ve Zahide ise Bacım Sultan’ın ağzını arar. Neden Şahin Bey’i reddettiğini ve gönlünde başka birinin olup olmadığını sorgularlar. Bacım Sultan ise sürekli konuyu geçiştirir. Şahin Bey, Kadı İlyas’ın dergâha, yemeğe geleceği bilgisini Argun Bey’e verir. Candaroğlu Argun Bey ise, dergâhın adını kötüye çıkarmak için tuzağını kurar. Şahin Bey’e, yemekte ikram edilecek şerbetleri, şarap ile değiştirmesi emrini verir. Şahin Bey, bu durumdan şikâyetçi olsa da emri yerine getirmiştir.

BAKMADAN GEÇME!