Yüksek Sosyete dizisi bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete dizisi bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 20:43

Yüksek Sosyete bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti. Star TV ekranlarının heyecanlı dizisinde bugün yaşananlar diziye damgasını vurdu. İzleyiciler Kerem ile Cansu'nun aşk yaşaması yerine, savaşmalarını büyük bir heyecanla izledi. İşte, Yüksek Sosyete son bölüm detayları..

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yüksek Sosyete'de bu akşam yer yerinden oynadı. Dizinin yeni bölümünde Cansu ve Kerem arasında aşk değil savaş yaşandı. Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlam vermeye çalıştı. İşte, Yüksek Sosyete son bölüm detayları

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cansu ve Kerem arasında aşk değil, savaş var.

Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu... Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!