Yüksek Sosyete yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 13:59

Yüksek Sosyete yeni bölüm öncesi yayınladığı 20. bölüm fragmanıyla herkesi hayrete düşürecek. Star TV ekranlarının heyecanlı dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Kerem, Metin konusunda Levent'e yardım ediyor. Ailesiyle arası iyice kötüleyen Kerem'i kötü sonuçlar bekliyor. İşte, Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanında ortam kaynamaya devam edecek. Bir taraftan Kerem oyunlarını kurgulayıp uygulamayı sürdürürken, diğer taraftan Levent, Metin ile girdiği savaşı hırsla sürdürmektedir. Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmasa da önemli detaylardan birisi de Cansu'nun ablası Begüm olacak. Peki Kerem ile Süreyya arasında geçen diyaloglara daha fazla şahit olacağımız Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylı bilgiler...

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yüksek Sosyete dizisi yayınlanan son bölümü ile izleyiciler üzerinde yine olumlu etkiler bırakmayı başardı. Bölümün ardından Mert'in babannesi Bedia'nın Kerem hakkında yaptığı baskın Süreyya'yı şok etmiştir. Bu sahnenin ardından birçok izleyici son karede neler yaşandığını anlamak için Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Dizinin yapımcıları 20. bölüm fragmanını henüz yayınlamadı. Yeni bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete son bölümünde; Kerem'i Sude'yle gören Cansu çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz. Levent ve Metin'in arasında Süreyya için savaş başlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!