Yerli mafya komedisi: Yola Geldik

Güncelleme Tarihi:

Yerli mafya komedisi: Yola Geldik
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 14:57

Yönetmen koltuğunda Haydar Işık’ın oturduğu Ozan Dağgez, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu gibi ünlü isimlerin yer aldığı komedi filmi ''Yola Geldik'' 22 Nisan 2016 tarihinde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte; Yola Geldik film fragmanı.

Haberin Devamı

Bir benzin istasyonun çalışan iki arkadaşın başından geçen trajikomik olayları anlatan filmde senaryo Orhan Aydın ve arkadaşları tarafından yazılmış.

Kutay ve Yusuf çalıştıkları benzin istasyonunun kasasından eğlenmek için bir miktar para alırlar. Aldıkları para ile sabaha kadar gezip içip eğlenirler. Fakat parayı geri kasaya koyamayınca patronları Ethem Bey durumu fark eder ve iki arkadaşı işten çıkarır.

Yola Geldik Fragman

 

Duruma sinirlenen Kutay ve Yusuf istasyondan ayrılırken oraya emanet olarak bırakılan bir arabayı da çalarak oradan ayrılırlar. İşin kötü tarafı ise araç bir mafyaya aittir. Araba başlarına bela olur ve kendilerini bir mafyayla adam kaçıra işinin ortasından bulurlar.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Aşkopat filmi ile ismini duyuran Haydar Işık’ın oturduğu filmde Ozan Dağgez, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu, Orhan Aydın, Meral Kaplan, Serhat Özcan, Ayça Kuru ve İrfan Aslanhan gibi isiMler yer alıyor. Film 22 Nisan 2016 tarihinde vizyona girecek.

BAKMADAN GEÇME!