Yine şov yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Yine şov yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2006 00:00

Çetin Yılmaz, eski eşi Pınar Dilşeker’in bayramda kendisinde kalan oğlunu göstermediği için bunalıma girip intihara teşebbüs ettiği haberlerine tepki gösterdi. Yılmaz, "Kendisini aramadım bile. İntihar edecek biri telefon açıp hakkınızı helal edin der mi. Yine şov yapıyor. Amacı reklam" dedi.

AYRILDIĞI eşi Çetin Yılmaz tarafından alınan 2 yaşındaki oğlu Mert Ali’yi bayram boyunca göremeyen Pınar Dilşeker, eski eşinin oğlunu bir türlü geri getirmemesi üzerine önceki gün bunalıma girip intihara teşebbüs etmişti. Eski eşi Dilşeker’in intihar girişimiyle yeniden gündeme geldiğini belirten Çetin Yılmaz şunları söyledi:

ÇOCUĞA ZARAR VERİYOR

"Ben artık yoruldum. Bu nasıl bir iş. Ben kötü bir baba değilim. Üstelik çocuğunu ona göstermiyorum gibi bir hava yaratılıyor. Mert Ali, bayramdan önce kendisindeydi. Benim annem babam geldiği için bayramda aldım. İntihara teşebbüs etmiş, geçmiş olsun bile demedim. İntihar edecek insan telefon açıp hakkınızı helal edin diye konuşur mu? Hastane odasına gazetecileri alır mı, baygın haldeyken fotoğraflarının çekilmesine izin verir mi. Çocuğumu da beni de rezil ediyor. İşimi gücümü bıraktım bu işle uğraşıyorum. Normal bir insan olmadığını söylüyorum. Bana ve çocuğuma zarar veriyor. Avukatıma talimat verdim, annesinin sağlığının yerinde olmadığı için davacı olacağım. Bir anne neden intihar etmek istesin, ben katil miyim, çocuğuma işkence mi yapıyorum. Bunların hepsi yalan, çocuğunu reklam aracı gibi kullanıyor. Gerçekten yoruldum, ne yapacağımı bilmiyorum. Ben ona, annenin evinden ayrıl, ayrı bir evde otur, çocuğumuza bak dedim. Onun annesinin evinde büyümesini istemiyorum. Kötü bir baba olmadığım gibi çocuğumu ve beni yaralayan bir anneye ne söylenir bilemiyorum..."

Telefonda tehdit etti

Pınar Dilşeker’in kardeşi Taner Dilşeker, kardeşinin 20 aylık oğlu Mert Ali’yi görmesi için yaklaşık 9 gün önce eski eşi Çetin Yılmaz’a verdiğini belirtti. Taner Dilşeker, "Çocuğunu sadece hafta sonları görme hakkı olan Çetin Yılmaz 9 gündür Mert Ali’yi getirmiyordu. Aradığımızda tehditler savuruyor onu Antalya’ya götüreceğini, eşyalarını getirmemizi istiyordu. Tatil olduğu için adli bir girişimde bulunamadık. Ayrıca evini de taşımış. Kardeşimin psikolojisi bozuldu ve intihara teşebbüs etti" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!