Yılmaz Erdoğan’dan üç kere ’evet’

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Erdoğan’dan üç kere ’evet’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2006 00:00

Oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin’le Çeşme’deki evinde dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini Sezen Aksu ile Demet Akbağ yaptı.

Haberin Devamı

YILMAZ Erdoğan ile Belçim Bilgin, Vizontele Filmi’nin müziği ile salona girdi. Erdoğan’ın Çeşme Çetaş Sitesi’ndeki nikahı Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu kıydı. 30 davetlinin katıldığı nikahta çiftin şahitliğini Sezen Aksu ile Demet Akbağ yaptı. Utangaç biri olduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan’ın, arka arkaya üç kere evet demesi davetlileri güldürdü. Belediye Başkanı Tütüncüoğlu nikah cüzdanını Belçim Bilgin’e verirken, Yılmaz Erdoğan, gelinin ayağına bastı. Sezen Aksu, çifte mutluluk dileklerinde bulunurken, "Benim evliliğim uzun sürmedi. İnşallah sizinki benimkine benzemez" diyerek kutladı. Demet Akbağ da, çifte birbirlerine çok yakıştıklarını söylerken, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Törende Kürt şarkıcı Cıvan Haco’nun şarkıları dinlenirken, Hakkari’den getirilen bağlama ustası da geceye renk kattı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eafca9f018fbb8f8a39a04

DÜĞÜNDEN NOTLAR

Erdoğan’ın annesi Süheyla Erdoğan, düğün yemeklerini kendi elleriyle yaptı. Anne Erdoğan, "Düğün yemeklerini ben yapacağım. Yoksa düğüne gelmem" dedi.

Anne Erdoğan 3 aşçıbaşının da yardımıyla 30 kişiye içli köfte, etli pilav, kızartma ve Hakkari’ye özgü etli çorba hazırladı.

 

 

Yılmaz Erdoğan’dan üç kere ’evet’


Altın Yunus Oteli de, menüde başlangıç olarak 15 çeşit kanepe sundu.

Erdoğan’ın Çeşme Çetaş Sitesi’ndeki evini özel güvenlik elemanları korudu.

Sitenin çevresindeki 4 metre yüksekliğinde 100 metre uzunluğundaki duvar, görüntü alınmasın diye brandayla da kapatıldı.

Konuklar arasında Sezen Aksu, Gülben Ergen, Demet Akbağ, Zafer Çika, Mustafa Erdoğan, Deniz Erdoğan da yer aldı.

Yılmaz Erdoğan’dan üç kere ’evet’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!