Yeter dizisi 23. yeni bölümde Aylin'e büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 23. yeni bölümde Ayline büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 09:10

Yeter dizisi bu akşam 23. bölümü ile ekrana gelecek. Perşembe akşamları yayınlanan Yeter dizisinin yeni bölümünde Aylin, Yekta ile birlikte yaşayacak mı? Yeter 23. bölüm fragmanları ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Yeter dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. 23. bölüm 2. fragmanını da yayınlayan Yeter dizisinde Aylin ve Yekta arasındaki uçurum artıyor. Yekta planlarını uygulamaya koyuyor. Herkes Yekta'nın hedefinde. İşte Yeter dizisi yeni bölüm detayları..

Yekta'nın Kanada'ya gitme kararına önce büyük tepki gösteren Aylin; çocukların da hevesli olduğunu görünce fikre ısınmaya başlar. Ancak onları bekleyen hayatın detaylarını keşfettikçe; dehşete kapılır.

Harmanlı ailesinin Kanada'ya yerleşeceği haberi dalga dalga yayılırken; İdil, Yekta yurtdışına çıkmadan Selçuk'u bulmak için kimseye haber vermeden esrarengiz ve tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Son zamanlarda öğrendikleri yüzünden Zahide ve Yılmaz'ın üzerini bir kere daha çizen Yekta; onlara son dersini vermeye hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

Yılmaz ve Handan; bilmeden Yekta'nın yönlendirdiği şekilde hareket ederek oyuna yürürler.Sonuç herkes için hayal kırıklığı olurken; eğlenen tek kişi yine Yekta'dır.

YETER 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER 23. BÖLÜM  FRAGMANI

YETER SON BÖLÜM İZLE

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aylin; tek başına kurtulmayı kabul etmeyerek, Handan, Zafer ve Filiz'le beraber cezaevine girer. Handan'ın tutuklandığını öğrenen Yılmaz, Yekta'yı bitirmeye karar verir. Elindeki tek kozu Sabri'ye verir. Ağabey ile kardeş arasında bugüne kadar sır olarak kalan Coşkun'un mektubunu gündeme getirir.

Eğer Yekta'nın Selçuk'a vurduğunu kanıtlayabilirlerse, Yekta yolun sonuna gelirken, herkes özgürlüğüne kavuşacaktır. Öte yandan İdil ve Gökhan da, Selçuk'un yaşadığını ve Yekta'nın elinde tutsak olduğunu ispatlamanın peşine düşer. Dışarıda herkes Aylin ve diğerleri için mücadele ederken, Filiz içerde Aylin'e yapmadığını bırakmaz. Amacı onu Yekta'nın istediği imzayı vermeye zorlamaktır.

Aylin Filiz'i umursamazken, Handan'ın sağlık durumunun kötüleşmesi ile köşeye sıkışır.Vicdanı ile çocuklarından yasal haklarından vazgeçme kararı arasında kalır

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Haberin Devamı

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

OYUNCULAR

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru



 

BAKMADAN GEÇME!