Yeter 3.bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter 3.bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 21:32

Yılbaşı gecesi yayınlanan ilk bölümü ile izlenme rekorları kıran ve başrollerini medya dünyasının başarılı iki ismi Aslı Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı Yeter dizisi 7 Ocak Perşembe akşamı 2. Bölümü ile ekranlara geldi. Peki; Yeter 2. bölümde neler yaşandı? 14 Ocak Perşembe günü yayınlanacak Yeter 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Haberin Devamı

Yeter dizisinin 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların yeni dizisi Yeter’in 3. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yeter dizisinin 2. Bölümünde neler yaşandı? Televizyon dünyasının yeni popüler dizisi Yeter’in 3. Bölüm fragmanı ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden göz atabilirsiniz!

Heyecanlı dakikaların yaşandığı Yeter 2.bölüm sonrası hayranları şimdi de dizinin bir sonraki 3.bölümünde neler olacağını merak etmeye başladı. Yeter dizisinin 2. bölümünün yayınlanmasından henüz bir gün geçmesine rağmen ''Yeter 3. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' soruları gelmeye başladı. Bugün Yeter dizisinin sabırsızlıkla beklenen 3. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Dizinin yeni bölümünde neler olacak, yeni gelişmeler var mı? Yekta, öğrendiği gerçek karşısında kimleri suçlu bulacak ve kimlere ceza kesecek? Yekta’nın gizli planı ne? Hepsi ve daha fazlası Yeter 3. Bölüm fragmanında!

Haberin Devamı

Yeter 3. Bölüm Fragmanı

Yeter 2. Bölüm özeti

Yekta, beş yıl önce doğum sırasında öldü bildiği kızının yaşadığını öğreniyor. Duyduğu bu gerçek karşısında şok geçiriyor. İlk şoku atlatır atlatmaz yeni planlar yapıyor. Coşkun’un verdiği saç örneğini babalık testine gönderen Yekta, Yeter’in abisinin kızı olarak bildiği Duru’nun kendi çocuğu olduğunu duyuyor. Yeter’in yengesi Filiz aşığı Coşkun ile birlikte Duru’yu da kalarak kaçıyor.

Diğer yandan Aylin, kızının kaçırıldığını öğrenir öğrenmez Filiz’in peşine düşüyor. Ancak Yekta’nın beş yıldır öldü bildiği kızının yaşadığını öğrendiğinden habersiz. Yılmaz ise Aylin ve Yekta’nın arasında kalıyor. Filiz ve Coşkun, hem Aylin’den hem de Yekta’dan para alacakları için seviniyorlar. Ancak Duru’nun babası sandığı Zafer’i özlemesi ile planlar alt üst olur. Filiz ve Coşkun Duru’yu eğlendirmek için gittikleri oyun parkında kendilerini bir andan kavganın arasında bulurlar. Bu kavgadan sonra karakola götürülürler. Orada polislere babasını telefonla aramalarını isteyen Duru, Filiz ve Coşkun’un hain planlarını bozar ve ortalık birbirine karışır.

Haberin Devamı

Zafer kızına kavuşmak için karayola doğru yol alır ancak yolda olan kaza sonucu geç kalır. O sırada Filiz ve Coşkun Duru’yu da alıp bir şekilde karakoldan Zafer’de yakalanmadan çıkmayı başarır.

Bir yandan Aylin’in diğer taraftan Yekta’nın kızlarını araması, Filiz ve Coşkun’un Duru’yu kime verecekleri konusunda kafalarını karıştırır. Bu arada Duru evden kaçarak İstanbul’a giden trene biner. Trenden inen kızını Aylin alır ancak aynı anda Yekta’nın da istasyona gelmesi ortalığı karıştırır. Aylin Duru’yu alıp Zafer’e götürmek için eve doğru yol alır ancak beklenmeyen bir sürpriz ile karşılaşır. Kapıda Yekta’nın beklediğini görür.

Bu olay karşısında Yekta Aylin’e bakalım nasıl bir ceza kesecek. Tüm merak ettiklerinizi aşağıdaki bağlantı üzerinden Yeter 3. Bölüm fragmanı ile bulabilirsiniz. İyi Seyirler…

BAKMADAN GEÇME!