Yeşim Salkım: Buraya Gel Rezil Oluyoruz

Güncelleme Tarihi:

Yeşim Salkım: Buraya Gel Rezil Oluyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 16:06

Geçtiğimiz yıl şok bir kararla eşi Hakan Eratik’ten boşanan Yeşim Salkım, 2016 yılının ilk günlerinde magazin gündemine bomba gibi bir giriş yaptı. Olaylarla dolu bir 2015 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, 2016 yılının ilk aşk bombası Yeşim Salkım’dan geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

2016 yılının ilk aşk bombası Yeşim Salkım'dan geldi. Salkım, muhabirleri görünce kaçmaya çalışan sevgilisi Murat Karabova'ya “Buraya gel lütfen, rezil oluruz” diyerek uyardı.

Yeşim Salkım önceki gün adının aşk dedikodularıyla anıldığı iş adamı Murat Karabova ile ilk kez İstinyepark’ta görüntülendi. İşte detaylar…

Yeşim Salkım önceki gün adının aşk dedikodularıyla anıldığı iş adamı Murat Karabova ile ilk kez İstinyepark’ta görüntülendi. Muhabirleri karşısında gören iş adamı, panikledi ve ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’ı bırakarak uzaklaştı. Bunu gören Yeşim Salkım, “Buraya gel lütfen, rezil oluruz” diyerek iş adamı Murat Karabova’yı uyardı.

Sevgilisinin Gönlünü Aldı!

Bir anlık yaşadığı panik ve şaşkınlığı üzerinden atan iş adamı Murat Karabova, Yeşim Salkım’a sarılarak gönlünü aldı.

Haberin Devamı

Yeşim Salkım, muhabirlerin soruları üzerine, “Arkadaşlar şu anda bir şey konuşmak istemiyorum. Her şey çok güzel, şimdilik çok mutluyum. Yeni yıla mutlu ve hızlı girdim, inşallah böyle devam eder.” dedi. Sevgilisine sarılarak sözlerine devam eden Salkım, yeni ilişkisinin heyecanını yaşadığını söyledi.

Yeşim Salkım: Buraya Gel Rezil Oluyoruz

YEŞİM SALKIM KİMDİR?

Yeşim Salkım 12 Nisan 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Arnavut kökenli Yeşim Salkım, Türk ses sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusudur.

Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olan Yeşim Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur.

1996 yılında kamera karşısına geçerek oyunculuğa başladı. İlk oynadığı film, Eşkıya'da başrol karakteri Emel'i canlandırdı ve gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

İlk evliliğini 1989'da Mustafa İmre ile yaptı. 1990'da kızı Gizem doğdu. Bir dönem Uzan Ailesi'nden Hakan Uzan'la olan evliliğiyle gündeme geldi. İlker İnanoğlu ile kısa süreli bir evlilik yaptı.

1997'de Yeşil Müzik isimli plak şirketini kurdu. Hilal Cebeci, Cenk Eren, Lerzan Mutlu, Tarık (şarkıcı) gibi ünlüleri müzik piyasasına kazandırdı. 

Haberin Devamı

Hakan Eratik ile bir evlilik yapan Yeşim Salkım bu evlilikten Ada adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 8 yıl evli kalan çift tek celsede boşandı.

BAKMADAN GEÇME!