Yeşil Deniz 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Deniz 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:54

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Yeşil Deniz bu hafta izleyenleri biraz hüzünlendirecek. Dizi severlerin merakla takip ettiği Yeşil Deniz dizisinde geçen bölüm hangi olaylar yaşandı? İşte merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ve geçen bölümün özeti...

Haberin Devamı

Yeşil Deniz dizisi bu hafta izleyicilerini hüzne boğacak gibi duruyor. Bu bölümde tarım ilacı içerek intihar eden Neşe'nin hikayesi ekranlara getirelecek. Neşe'nin durumu bu akşam yayınlanacak bölümde belli olacak. Peki, Yeşil Deniz dizisinin geçen bölümünde neler yaşandı?

YEŞİL DENİZ 70. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Süleman ve Sibel’in boşanmayacağını öğrenen Neşe çareyi tarım ilacı içerek kendine zarar vermekte bulmuştur. Ancak ölümle pençeleşmeye başladığı ilk andan itibaren yaşamanın öyle kolay vazgeçilecek bir şey olmadığını anlar. Bu arada Neşe’yi kırdığını düşünen Emine de sanki olacakları hissetmiş gibi onu evinde ziyaret etmek ister. Ancak eve gittiğinde gördüğü tablo onun iç dünyasını bir anda altüst edecektir.

Feridun hala yakalanamadı...

İsmail ve Yakut son günlerde Feridun meselesi yüzünden gergindir. Yakut her ne kadar İsmail’e her şeyi anlatmış olsa da jandarmanın henüz yakalayamadığı Feridun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmektedir. Sezai’nin paraları bildiğini öğrenen kız biraderler ise yeniden bir araya gelir ve paraları saklayacak yeni bir yer bulurlar. Ancak sergiledikleri şüpheli tavırlar bu kez de başka bir ismin dikkatini çekecektir. Hastaneye kaldırılan Neşe’ye ne olacaktır? Süleman ve Sibel bu durumdan nasıl etkilenecektir? Ersin ve Bahri Serhat’tan intikam almak için kolları sıvarken sürpriz bir gelişme Yakut ve İsmail’i nasıl bir tehlikenin içine itecektir?

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ 70. BÖLÜM FRAGMANI

YEŞİL DENİZ 69. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yakut’un sırları ortaya döküldü. Hafize, son anda mahkemeye gelerek Süleman ve Sibel’in boşanmalarına engel oldu. Eline aldığı değneğiyle oğlunu ve gelinini eve katar ve bundan sonra bu evde boşanma lafı edilmeyeceğini söyler. Feridun tarafından köşeye sıkıştırılan Yakut ise ne yapacağını bilememektedir. Geçmişini, Feridun’la yaşadıklarını, babasının öldüğü o uğursuz günü düşünmeye başlar.

Zarife ve Sezai kaçmaya karar verdi!

Zarife ile buluşan Sezai bir yandan her şeyi tamir etmenin bir yolunu ararken bir yandan da Semih’in söylediği paraların gerçek olup olmadığını anlama peşindedir. Zarife, Sezai’ye inanıp paraları itiraf edince ikisi birlikte kaçmaya karar verir. Süleman ve Sibel uzunca bir süre sonra ilk defa gerçekten iki evli insan gibi hissederlerken Süleman’ın Sibel’den boşanmayacağını öğrenen Neşe, karşısına çıkar ve ondan hesap sorar. Süleman, Neşe’ye ne cevap verecektir? İsmail, Feridun’un varlığından haberdar olabilecek midir? Sanayide hırsızlıkla suçlanan Ersin bir anda kayıplara karışırken Yakut’un geçmişine ait sırlar bir bir nasıl ortaya dökülecektir?

BAKMADAN GEÇME!