Yeşil Deniz 69. yeni bölümde Neşe intihar mı ediyor? - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Deniz 69. yeni bölümde Neşe intihar mı ediyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 15:42

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her pazartesi saat 20.00’da TRT1 ekranlarına gelecek olan Yeşil Deniz dizisinin 68.bölümünde neler yaşandı? Neşe kendine zarar mı verdi? Merak edilenler ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Yeşil Deniz dizisinin yapımcılığını Ayfer Özgürel-TFT Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ali Kara İdris Meydi Serkan Birlik'in yazdığı, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın gerçekleştiriyor. Başrollerinde; Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Ali Barkın, Burak Alkaş, Merve Akkaya, İlker Aksum, Güneş Sayın, Sanem Çelik, Nalan Yavuz, Zafer Kırşan, Semiha Bezek, Emin Gürsoy, Ahmet Somers, Elvan Dişli, Aladdin Sakar, Cemre Baysel, Nuri Gökaşan, Jale Aylanç, Zeynep Gülmez, Renan Bilek, Yener Gürsoy, Berke Acar, Eren Can Vurucu, Ceyhun Tutal'ın yer aldığı Yeşil Deniz yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’da TRT1’de…

YEŞİL DENİZ 69. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE                   


YEŞİL DENİZ 68. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeşil Deniz 68.Bölüm. Sibel, sevgisini itiraf eden Süleman’a ne cevap verecek? Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz Pazartesi akşamlarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Seyirciye Pazartesi sendromunu unutturan dizide bu hafta yine birbirinden ilginç gelişmeler seyirciyi bekliyor. Hafize’nin hastane oyunu işe yaramış ve Süleman, Sibel’e karşı hissettiklerini sonunda onunla paylaşmıştır. Ancak Sibel acele etmez ve Süleman’a hislerinin gerçek olup olmadığından emin olması gerektiğini söyler. Öte yandan Hafize ise Emine’den öğrendikleriyle birlikte yeniden eve dönmüştür.

BAKMADAN GEÇME!