Yeni yılda yeni bir bebek istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Yeni yılda yeni bir bebek istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2011 00:00

Ekranların güler yüzlü siması Yeliz Yeşilmen’le anneliğin nasıl gittiğini ve yeni projelerini konuştuk. Kızı Asya’nın doğmasıyla hayata bakış açısının değiştiğini belirten Yeşilmen, yeni yılda ikinci çocuğunu kucağına almak istediğini söylüyor.

Haberin Devamı

Annelik nasıl gidiyor?             

- Her şey süper, hayatım kızım ile birlikte değişti. Asya dünyaya bakış açımı değiştirdi. Hayatta manevi şeylerin daha önemli olduğunu, anneliğin Allah’ın kadınlara verdiği bir lütuf olduğunu anladım. Her gün rabbime bana Asya’yı verdiği için şükrediyorum. Neden bu zevkten kendimi bu kadar yıl mahrum etmişim, neden daha önce anne olmamışım, diye bazen de kızıyorum kendime.

Asya’dan sonra sizi ekranlarda göremiyoruz. TV camiasından neden uzaklaştınız?

- Aslında uzaklaşmadım. Sadece Asya her şeyden önce geliyor. Benim dünyam Asya çevresinde dönüyor. Onun dışında Yeliz Yeşilmen.org şirketi açtım o devam ediyor. Yakında sürprizlerim var.

İNŞAAT İŞİNE GİRİYORUM

Ne gibi sürprizler?

- İnşaat işine giriyorum. İşkadını olarak daha çok çizgimi değiştirdim. Ayrıca “Yeliz Yeşilmen ile Hamile Yogası” adlı DVD’im satışta. İkinci DVD’im de yakında piyasada olacak. Öte yandan iki yıldır, demirkulak.com’da hayatımı yazıyorum. Kısacası çalışıyorum.

Peki dizi teklifi gelmiyor mu?

- Benim hayata bakış açım ve iş tercihlerim değişti. 18 aydır yığınla dizi teklifi geldi. Ama aynı rollerde eskisi gibi devam etmek istemediğim için kabul etmedim. Artık bir anneyim ve daha seçiciyim.

ADANA’YA YERLEŞMEDİM

Eşiniz işi gereği Adana’dasınız. Adana’ya temelli mi yerleştiniz?

- Hayır, yerleşmedim. 15 gün Adana, 15 gün İstanbul’dayım. İki şehir arasında mekik dokuyorum. Her ikisinden de kopamam. Gürültü, hareket, alışveriş, TV, eğlence istediğimde İstanbul’dayım. Doğal hayat, organik yaşam, komşular yani normal bir hayat istediğim de ise Adana’dayım. Aslında çok şanslıyım, her şeyi yaşıyorum. Yani her iki şehirde kurulu düzenim var.

Asya neler yapıyor Adana’da?

- Asya her gün çiftliğimizdeki tavukların yumurtasını yiyor, ineklerimizin sütünü içiyor. Toprakta oynuyor, hormonsuz besleniyor. Asya için Adana daha faydalı.

GÜLBEN ERGEN DUY SESİMİ

Yeni projeler var mı?

- Evet, uzun süredir üstünde çalıştığım bir sosyal sorumluluk projesi var: “Yeliz Yeşilmen ile Süt Kardeşliği.” Ünlü annelerin evlerine gidip bebeklerinin kullanmadıkları eşya ve giysilerini alıp doğudaki yardıma muhtaç bebeklere ulaştırmak istiyorum. Mesela Van’a, Mardin’e... Belediye başkanlarıyla da görüştüm. Annelerden gerekli desteği görürsek hemen başlayacağız. Her ünlü anneye, bir bebeği ömür boyu zimmetleyeceğiz.

Bu proje için ünlü annelerle görüştünüz mü?

- Evet, fakat beni sanırım kabullenemeyen bazı ünlü annelerimiz kaçıyorlar. İsim vermeyeyim bu konuda, çok çalışıp uğraşıyorum ama bizim camiada pek kimse kimseye destek olmadığı için zor oluyor. Çünkü başarılı olmamdan korkan kişiler olabiliyor. Senin gölgen de kalacağını düşünüyorlar, ama ne alaka. Bu yardım projesi reklam değil. Korkmayın ben ön planda olmam yeter ki yardım edin. Buradan sizin aracılığınız ile tüm annelere sesleniyorum, beni bulun ve yapalım bir an evvel.

Kimlerden destek görmek istersiniz peki?

- Mesela Gülben Ergen ile başlamak isterim bu projeye. Umarım duyar beni, “Gülben Hanım, beni bul”.

Son olarak yeni yıl geliyor. 2012’den beklentiniz nelerdir?

- Herkes için, bol iş ve sağlık diliyorum. Kendim için yeni bir bebek istiyorum. Değerli doğum ve bebek fotoğrafçım Zerrin Kültüral benden bıkacak ama, “hazırlan canım, ikinci bebekte de çekimlere devam”.

Haberin Devamı

YALANA VE İHANETE TAHAMMÜL EDEMEM

Eşinizle uzun süredir birliktesiniz. Evliliğiniz nasıl gidiyor?

- Evet çok şükür, 7. yılımızı bitireceğiz, öncelikle bizimki büyük bir aşk hikayesi. O bana, ben ona çılgınca ilk günkü gibi aşığız. Asya bizi daha da bağladı birbirimize. Tabi ki zaman zaman kavgalar oluyor o daha da ilişkimize heyecan katıyor.

Mutlu bir evliliğin formülü nedir?

- Ben tam bir ev kadını gibiyim. Ali’nin her şeyi ile ilgileniyorum. Yani bu konuda mütevazı olamayacağım. Ben bile kendime inanamıyorum, ama kadın daha fedakar ve sabırlı olmalı, yoksa evlilik yürümez. Tabi artık kadınlarda sabır tükendi. Herkes ‘ben, ben’ diyor, en ufak şeyler de hemen ayrılıyorlar. Eşim beni aldatmadığı sürece her şeye sabır gösteririm. Sadece yalana ve başka bir kadına tahammülüm yok. Evlilikte saygı da çok önemli. Saygı biterse her şey biter.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!