Yeni yepyeni

Güncelleme Tarihi:

Yeni yepyeni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Gözleri canlandıran mascara

Lancome’un en son buluşu olan Extencils mascara, bakışları belirginleştirirken kirpikleri kıvırarak gözle görünür oranda uzatıyor. Kirpikler hiç olmadığı kadar gizemli ve çekici.

Modern ve rahat

Karaca 98\99 sonbahar\kış sezonu; new classic, new look ve regatta olarak 3 ana çizgiden oluşan modern, rahat ve kaliteli ürünleriyle satışa sunuldu. Yeni sezon koleksiyonunun renk yelpazesi grinin tonları, kahverengiler, bejler, vizon, hakii, lacivertin varyasyonları, yıllanmış şarap kırmızısından oluşuyor.

Bir efsanenin parfümü

Klasik ve geleneksel olan her şeyde küçük değişiklikler yaparak şaşırtıcılığını koruyan Joop, Adem ve Havva efsanesini yeniden biçimlendirdi. Modern Adem yepyeni bir erkek parfümünde hayat buldu: What About Man.

Yeni ışıltılar

Yüz bakımının önemli markalarından Johnson's, yeni dört ürününü tescilli bir güzel olan Demet Şener'e tanıttı. Hassas ciltler için yüz temizleme jeli, dengeleyici nemlendirici krem, üçlü etki nemlendirici losyon, göz çevresi bakım kremi cildine önem verenler için sunuldu. Güzel bir cilde sahip olmak için sigara ve içkinin zararlı olduğunu söyleyen Şener, cilt güzelliği için bakıma çok para harcadığını söyledi. Güzel manken daha sonra elinde kılıçla pasta kesti.

Parlak yansımalar

Helena Rubinstein’ın dudaklara bakım yapan ve ışıltılı yansımalarla parlak görünüm veren ruj serisi Rouge Glorious renk yelpazesini genişletiyor. Yeni sekiz tonuyla klasik ve sıradışı tüm zevklere hitap edecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!