Yeni Bond kızı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bond kızı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fransız sinemasının sevilen yıldızı Sophie Marceau, hayranlarını şaşırtan bir karar verdi. Genç yıldız, yakında çekimine başlanacak olan ‘‘The World is Not Enough \ Dünya Yeterli Değil’’ isimli James Bond serüveninde Bond kızı olacak.

Bond filmlerinin çekimleri yıllardan beri sürüyor. Bu filmlerin bir de değişmeyen geleneği var: Oyuncu olmaya hevesli güzel ve çekici yıldız adayları Bond kızı rolüyle şanslarını deniyorlar. Ursula Andress, Honore Blackman ve daha pek çok oyuncu şöhretini Bond kızı olmalarına borçlu.

Sophie Marceau'nün üne kavuşmak için böyle bir role hiç ihtiyacı yok. Tam aksine Bond kızı rolü, Marceau'nün şöhretine gölge bile düşürebilir.

Eleştirilere aldırmıyor

Otuz yedi yaşındaki Sophie Marceau, Bond kızı olmaktan gurur duyuyor. Sinema çevrelerinde ağır bir dille eleştirilmesine ise hiç aldırmıyor: ‘‘Bir Bond filminde rol almak gerçekten çok müthiş bir şey. Bu filmi milyonlarca kişi izleyecek. Kamera karşısında çağdaş bir kadını canlandırmak benim için çok yararlı bir deneyim olacak.’’

Rol için ilişkisi bitti

Marceau, Bond filminden söz ederken çok olumlu konuşuyor. Ancak bu rolün onun özel yaşamını fazlasıyla etkilediği de kesin. Yıldızın 14 yıldır beraber olduğu Polonyalı film yönetmeni Andrzej Zulawski'yle ilişkisini bitirme noktasına geldiği iddia ediliyor. Mearceau, üç yaşındaki oğlu Vincent'in babası olan ünlü yönetmenin onu baskı altına almaya çalışmasından yakınmaya başlamıştı. Yılların başarılı yönetmeni, Marceau'nun Bond kızı olmasına şiddetle karşı çıkmıştı. Genç yıldız, kararından vazgeçmeyince, sevgililerin yolları ayrıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!