Yeni aşk

Güncelleme Tarihi:

Yeni aşk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 15:13

Haberin Devamı

Bodrum’u yerinde söyleyecek
Hande Yener, “Hande’ye Neler Oluyor” albümündeki “Bodrum” şarkısına klip çektikten sonra Bodrum’daki ilk konserini yarın akşam verecek. “Bodrum’u artık memleketim gibi görüyorum” diyen ünlü şarkıcı, Bodrum Sortie’de sahneye çıkacak. Yener, 27 Haziran Pazar günü de Manisalı hayranlarıyla Turgutlu Amfi Tiyatro’da buluşacak.

Mutfak alışverişi     
Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün Kanyon’da objektife takıldı. Mağazaları gezen ünlü modacı, Macro Center’dan mutfak alışverişi yaptıktan sonra evinin yolunu tuttu.

Arka Sıradakiler eğlencede
Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüyle tatile giren gençlik dizisi “Arka Sıradakiler”in oyuncuları ve set ekibi, sezon yorgunluğunu Nahide Motel’de attı. Gecede eğlenenler arasında dizinin yönetmeni Hamdi Alkan ile yapım şirketi Mint Prodüksiyon’un kurucusu Birol Güven de vardı.

Haberin Devamı

Yeni aşkı mı
Ayşe Özyılmazel, geçtiğimiz gün Asmalımescit’teydi. Özyılmazel, Alex adlı erkek arkadaşıyla dolaşırken objektife yansıdı. Alex’in gazetecilere görüntü vermemek için çaba göstermesi, Özyılmazel’i tedirgin etti. İkili daha sonra koşar adımlarla habercilerin yanından uzaklaştı.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!