Yeliz de Bodrum’da

Güncelleme Tarihi:

Yeliz de Bodrum’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2010 10:23

Davut Güloğlu’nun eski sevgilisi Yeliz Şar da Bodrum'da böyle görüntülendi.

Haberin Devamı

Ünlülerin tercihi             

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Pelin Sönmez ve Billur Kalkavan-Buğra Berk çifti önceki akşam Bodrum’daki Cook Shop adlı resotrandaydı. Grup, Ayşe Kazancı ve Bahattin Demir’in sahibi olduğu, Fatih Ürek’in işletmeciliğini üstlendiği mekanı çok beğendiklerini söyledi.

Yeliz de Bodrum’da 

Davut Güloğlu’nun eski sevgilisi Yeliz Şar, arkadaşı Ece Erken’le Erdinç Acar’a ait lüks teknede Bodrum tatilinde. Şar’ın kilo aldığı objektiflere işte böyle yansıdı.

   
Tatile çıkacak

“Cuma’ya Kalsa” adlı dizinin final bölümünün ardından gece gezmelerinde sıkça görünen Aysun Kayacı, iki erkek arkadaşıyla birlikte Ortaköy’deki Zuma çıkışı objektiflere takıldı. Kayacı, “Tatile çok ihtiyacım vardı. Bu benim için çok iyi olacak. Uzun bir tatile çıkmayı planlıyorum” dedi.

Elektrik ne zaman gelecek

Haberin Devamı

Keremcem, önceki akşam Asmalımescit’te bir mekanda, iki kadın arkadaşıyla yemekteydi. Grup, elektriklerin gitmesiyle karanlıkta kaldı. Bu sırada flaşların patlamasıyla şaşıran Keremcem, gazetecilere seslenerek “Arkadaşlar lütfen yanlış bir şey yazmayım, ikisi de benim arkadaşım” dedi.

Sorulardan kaçtı
Nejat İşler, önceki gün Cihangir’de bir cafe’de arkadaşlarıyla otururken objektiflere takıldı. Yönetmenliğini Zeki Demirbubuz’un yaptığı ‘Çınar Ağacı’ adlı filmde rol alan İşler, gazetecileri görünce mekanın içine kaçtı.

Kıbrıs’a gitmişken kumar da oynarız
“Kaygan Zemin” adlı oyunda rol alan Yosi Mizrahi, geçtiğimiz gün Cihangir’de bir kadın arkadaşıyla objektiflere takıldı. Kadın arkadaşını motosikletinin arkasına bindiren Mizrahi, “Haftada bir gün oyun için Kıbrıs’a gidiyoruz. Kıbrıs’a gitmişken, kumar da oynarız. Paralarımızı bitiririz” diye espri yaptı.

Çekimlere devam

Serdar BENLİ

Uşaklı 4 kardeşin gerçek öyküsünden yola çıkarak hazırlanan ‘Harbi Defile’ adlı komedi filminin çekimleri, 20 Haziran’da Uşak’ta başladı. Film, Uşak Arkeoloji Müzesi’nde Karun Hazineleri’nin en değerli parçaları arasında gösterilen ve sahtesiyle değiştirildiği iddia edilen kanatlı denizatı görünümlü altın broşun etrafında gelişen olayları konu alıyor. Filmde, Cüneyt Arda Pamuk, Cengiz Küçükayvaz, Kemal Kurçay, Önder Açıkbaş ve Melih Oğuzhan ro alıyor.

Haberin Devamı


Müdürler podyumda
ICF Airports Antalya Havalimanı çalışanlarının yeni üniformalarını ünlü modacı Dilek Hanif tasarladı. Yeni üniformaların tanıtımı içim yapılan defilede, havaalanı çalışanlarının yanı sıra ICF Airports Genel Müdürleri Ferda Yakar ve Alexander Laukenmann da podyuma çıktı.


Bacağına beş dikit atıldı
“Canım Ailem” dizisindeki Yiğit karakteriyle tanınan Sezgi Mengi önceki gün bisiklet kazası geçirdi. Bacağına beş dikiş atılan Mengi, Twitter’daki sayfasında şunları yazdı: “Bugün şunu öğrendim, bisiklete binerken telefonla konuşunca bacağa 5 dikiş atılıyormuş. Hayatımda ilk kez dikiş atıldı. Düşüşüm çok komikti ona gülüyorum...” Ebru Esen TURGUD

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!