Yazın yeni favorisi Fular

Güncelleme Tarihi:

Yazın yeni favorisi Fular
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 13, 2013 00:00

Moda haftasından sokağa renkli bir transfer! Bu sezon erkek modasının en öne çıkan trendi renkli ipek fularlar. Ancak stil sahibi olmak yerine, ‘lord’ gibi görünmemek için doğru kullanmak şart. İşte fular hakkında bilmeniz gerekenler...

Haberin Devamı

Defilelerdeki kombinler ve styling detayları, sevildiği takdirde hemen sokaklara iner. Fular, bunu başarmış nadir aksesuarlardan. Milano Moda Haftası’ndaki podyumlardan sokağa düşen son trend oldu. İşte yaz sezonunun hiti fular hakkında bilmeniz gereken her şey.
Nasıl kullanılır? Bu desenli, ipek fuarları V yaka kazak ve gömlekler içine kullanmak yeni bir kombinleme şekli. Erkeğe biraz daha özenli ve beyefendi bir görünüm katıyor. Yapacağınız şey sevdiğiniz renk ve desende uzun, ipekli, tiril tiril fularlardan ve fular deseninin renklerinden düz renk V yaka triko almak.
Nerede giyilir? Şık sayılacak her türlü okazyona uygun. Yazlık açılış, davet ve partilere giderken çok spor bir tarzınız yoksa ceketin yerini tutacak klaslıkta bir görüntü sağlar. Küçük desenli, pastel renklilerden tercih edin.
Nereden alınabilir?  Uygun fiyatlı, pop görünümlü olanları Zara, H&M ve Mango He; daha klasik, daha maskülen olanları D&G, Beymen,Tween, W Collection gibi mağazalarda bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

En sportif 5 saat modeli

Geçen hafta prestij sembolü olarak görülen saat modellerinden bahsettik. Sırada, dinamik ve genç markalar var

Rolex Submariner: 1953 üretimi bu model, yaklaşık 100 metreye kadar su geçirmeyen ilk saat. Uluslararası şöhrete kavuşmasında kolundan düşürmeyen ‘James Bond’ Sean Connery ve Che Guevara’nın payı var.
Omega Speedmaster: Apollo 11 astronotu Buzz Aldrin ve Neil Armstrong 1969’da Ay’a ayak bastığında kolunda bu saat vardı. Ay’a çıkan bu ilk saat, daha sonra ‘Speedmaster 02.56 Gmt’ adıyla limitli sayıda üretilmiş, Seamaster modeliyse yıllar sonra James Bond’un ‘Quantum of Solace’ filminde kullanılmıştı.
Cartier Santos: 1904’Te Lois Cartier tarafından, Brezilyacı havacı Alberto Santos-Dumont için üretilen bu model, tarihte ‘kişiye özel üretilmiş ilk saat’ unvanına sahip.
Tag Heuer Monaco: 1969 yapımı saat, paslanmaz çelikten, su geçirmez ve  kare kasalı. Mavi kadranlı olanını, zamanın moda ikonu Steve Mc Queen, bir otomobil yarışçısını canlandırdığı 1971 tarihli ‘Le Mans’ filminde kullanmıştı.
Ulysse Nardin Savarona:ÂAtatürk’ün yatı Savarona anısına yapılan ve üstünde yatın bir resmi olan saat, dünyada sadece 99 adet üretildi. Meraklısı için Türkiye’de de satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!