Yarım saatliğine Rocky keyfi

Güncelleme Tarihi:

Yarım saatliğine Rocky keyfi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2006 00:00

Pataklamak istediğiniz biri mi var? Başınızı hiç belaya sokmadan olaya spor süsü vermek isterseniz, İstanbul Etiler Hillside tam size göre bir uygulama başlattı. 70 liranıza kıyın, kulübün boks ringini kiralayın.

Etiler Hillside, Bujin Fight Club’la ortaklaşa savaş sanatları kursları düzenledi. Boks, Thai boks gibi bireysel derslerin yanında Boxercise, Tae-bo, Cadio Kick-box gibi grup dersleri de var. Katılmak için kulüp üyesi olmanız da gerekmiyor. Dersler için 5’e 5 metre bir de boks ringi kuruldu. İşin asıl güzel tarafı, bu ring ders dışında da kiralanabiliyor. Yani Rocky Balboa olmasanız bile, iki kafadar ringi kiralayıp, inceden Eye of the Tiger havasına girebilirsiniz. Endişelenecek bir şey yok, kafanıza göre takılsanız bile yine de uzman gözetiminde olacaksınız. Zaten böyle amatör başlayanların hepsi sonradan kendini kaptırıyor, mutlaka ders almak istiyormuş. Üstelik büyük bir masraf da gerekmiyor. Hillside üyesi değilseniz, ringin seansına (yarım saat) 70 lira ödüyorsunuz. Kulübün eldivenlerini kullanmayayım, bir çift de eldivenim olsun derseniz o vakit eldiven ve içliğine de 60 lira ayıracaksınız. Üstelik de fena halde trendy iş yapmış olacaksınız. Çünkü boks yeniden revaçta. Brad Pitt, Eminem, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Jennifer Aniston gibi birçok dünya starı boksu yeniden keşfetti, formlarını boksla tutuyor. Bob Dylan’ın kendine özel ringi bile varmış.

ROCKY HAYKIRIYOR

Aaaadriaaann!!!

Tabii boks bu, yenmek de var, yenilmek de. Her türlü sonuca en baştan hazır olmalısınız. Bu hanımlar kulübün hocaları. Fotoğraf için usul usul vurun diyorum, inadına insanın böğrüne böğrüne çalışıyorlar. Hilside’daki dersler hakkında daha ayırıntılı bilgi için: (212) 352 23 33

Başkentlilerin eğlence sitesi

Raja, City Voice, Nyx, Las Chicas, Mexicano, Overall, Salata Nenehatun, Salata Mesa, If, Gate 66 ya da Margherita... Bunlar arasından hiç duyduğunuz mekanlar var mı? Başkentli değilseniz bilmeniz zor tabii ama gazetelerde, televizyonlarda sürekli İstanbul’un gece hayatını izlemekten sıkıldıysanız, buyrun size çok güzel bir alternatif: Ankarasosyete.com. Başkentte hayat nasıl geçiyor, gece hayatında neler olup bitiyor, merak ederseniz, tam 40 bin fotoğrafla sizi o mekanlara girmiş, partilere katılmış kadar yapıyorlar. 60 bin Ankaralı dışarı çıkmadan önce bu siteye göz atıyormuş. Tasarımı bugüne kadar gördüklerim içinde en profesyonellerinden. Haberleri 24 saat güncelleniyor. Kendileri de organizasyonlar, geceler düzenliyorlar. Hele Ankara’ya gidecek ve şehrin yabancısıysanız, o zaman mutlaka bir göz atın.

Şişesi pahalı gelene kadehle şarap zevki

Doluca, 6-12 Kasım’da şarapseverleri sevindirecek özel bir uygulamaya gidiyor: Bu tarihler arasında İstanbul’un 11 mekanında Fransız, İtalyan, Şili, Kaliforniya ve Avustralya şaraplarından derlenen 50 seçkilik özel bir şarap seti, şişe açtırmadan kadeh kadeh tadılabilecek. Aija, Changa, Da Mario, Erguvan, Lokanta, Mikla, Müzedechanga, Sunset, Şans, Vogue ve Wanna’nın katılacağı tadımlar hem öğle hem de akşam yemeklerinde geçerli. Şarap meraklıları (212) 327 27 19 numaradan rezervasyon yaptırabilir, ayrıntılı bilgi alabilir.

Punk’çılar The Exploited konserinde gövde gösterisine hazırlanıyor

11 Kasım’da Beyoğlu Cadılar Bayramı gibi olacak, çıkarsanız korkmayın. Sex Pistols’dan sonra punk’ın yaşayan en büyük efsanesi The Exploited İstanbul’a geliyor, grubun bu ilk İstanbul konseri için punk’çılar Yeni Melek’te toplanmaya hazırlanıyor. Sırf etrafı görmek için uğramaya değer. Punk’çılar, simsiyah giysi ve makyajları, rengarenk fırça saçlarıyla "punk öldü" diyenlere gövde gösterisi yapacak. The Exploited öfkeli, saldırgan tavırlarıyla bilinen tamamen arıza bir grup. Bu yüzden birçok ülkeye girişleri yasaklandı. Konser önceleri ve sonraları hep olaylı geçiyor. Punk müzikten hoşlanmasanız bile, şamata meraklısıysanız kaçmaz, şimdiden ajandanıza not alın. Sahneyi gece 23.00’te Athena’dan devralacaklar. Biletler Biletix’te 30-45, içeride bira 3 yeni lira. (216) 556 98 00
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!