“Yaprak Dökümü” Çarşamba’nın birincisi

Güncelleme Tarihi:

“Yaprak Dökümü” Çarşamba’nın birincisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 00:00

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi “Yaprak Dökümü”, Çarşamba günü yine milyonları ekran başına kilitleyip birinci oldu.

Haberin Devamı

Kanal D’nin, yediden yetmişe herkesin beğeniyle izlediği dizisi “Yaprak Dökümü”, Çarşamba günü yine milyonları

“Yaprak Dökümü” Çarşamba’nın birincisi
ekran başına kilitleyip birinci oldu. Kanal D Ana Haber Bülteni de, haber bültenleri arasında ilk sırada yer aldı. Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran ve Deniz Çakır’ın oynadıkları sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Çarşamba günü ekrana gelen bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 18.4 reyting ve yüzde 49.3 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 16.1 reyting ve yüzde 46.7 izlenme payı ile yine günün en çok izlenen programı oldu.
Fırtına dinmiyor
Dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde; Ferhunde ile Şevket arasında ipler koptu. İyiden iyiye köşeye sıkışan Ferhunde, Oğuz’dan ve Şevket’ten intikam almanın planlarını yapmaya başladı. Bu arada, Neyyir Hanım ve Sedef’in sünnet düğünü vesilesiyle ziyarete gelmeleri Fikret’in yüzünü güldürdü.
Kanal D Ana Haber Bülteni de birinci
Mehmet Ali Birand yönetiminde ekrana gelen Kanal D Ana Haber Bülteni de, Çarşamba günü Tüm Kişiler’de yüzde 5.4 reyting ve yüzde 18.9 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6.4 reyting ve yüzde 23.1 izlenme payı ile birinci oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!