Yakışmayanı giydiremezsin

Güncelleme Tarihi:

Yakışmayanı giydiremezsin
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 02, 2010 00:00

2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman, genç modacı Berra Terzioğlu’nun tasarımlarıyla Quality dergisine poz verdi, modaya bakışını ve neden Terzioğlu’nu tercih ettiğini anlattı.

Haberin Devamı

Moda nedir?Â
Â
- Moda, insanın kendisine yakışanı giymesidir. Dergilerde, gazetelerde görüyorum moda faciası insanları, çok komik gözüküyorlar. Kimse bana üzerime yakışmayan bir şeyi sadece moda diye ya da pahalı bir marka olduğu için giydiremez.

Favori tasarımcıların kimler?Â

- Türkiye’den Berra Terzioğlu, Emel Acar ve Atıl Kutoğlu. Yurtdışından Marc Jacobs, Tom Ford, John Galliano, Nicolas Ghesquiere sevdiğim tasarımcılar.

ONA GÖZÜM KAPALI GÜVENİYORUM

Neden Berra TerzioÄŸlu?

- Türkiye’deki birçok modacıya bakıyorum, hepsi birbiri gibi aynı tarz. Hep payetler, abartı, hep çok dekolte. Berra öyle değil. O anki ruh hali neyse, onu yapıyor. Onun farklı bir tarzı var ve çok yakında herkes farkını görecek eminim. Ben Berra’ya gözüm kapalı güveniyorum. Biliyorsunuz, kıyafetler benim için önemli. ışim gereği çok sık davetlere katılıyorum. Berra tek bir telefonumla, prova bile yapmadan bana muhteşem şeyler hazırlıyor. En son Antalya’da ısmail Cem ödül gecesinde giydiğim ve birçok gazetenin manşetine taşınan elbisem de, Quality dergisinin birinci yaş gününde sahnede giydiğim elbise de Berra’nındı. ıkisi de çok konuşuldu. Onun tarzını çok seviyorum.

Haberin Devamı

NE ZAMAN Ä°STERSE ALIP GÄ°YÄ°YOR

Berra Terzioğlu: Gamze Karaman elbiselerimi mükemmel taşıyor. Ne giyse cuk diye oturuyor. Ne zaman isterse gelip alıyor, giyiyor, ben de bir nevi sponsoru olarak bayıla bayıla veriyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!