Volkan Konak 10 kilo birden verdi!

Güncelleme Tarihi:

Volkan Konak 10 kilo birden verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 11:51

Sevilen şarkıcı Volkan Konak, 10 kilo birden vererek inanılmaz bir değişim yaşadı. Fazla kilolarından kurtulan Konak, fit vücudu ile objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı

Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, fazla kilolarından kurtulmayı başardı. Konak, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’ nde konser verdi. Konser öncesinde magazincilerin karşısına çıkan Volkan Konak, habercilerin gözünden kaçmayan zayıflamış hali için “Spor yapıyorum. Yaklaşık 10 kilo verdim.” dedi.

Ardından, müzikal yapma hayallerinden bahseden ünlü şarkıcı Volkan Konak, “Müzikal yapmadan ölmeyeceğim. Şu an için metinler yazılıyor, hazırlıklar sürüyor.” diye konuştu. Usta şarkıcının fit hali objektiflerden kaçmadı.

Volkan Konak 10 kilo birden verdi

Volkan Konak kimdir?

Volkan Konak, 27 Şubat 1967 yılında Trabzon’ un Maçka ilçesinin Yeşilyurt köyünde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğretimini Maçka’ da tamamladı. Sonrasında öğretmeninin teşviki ile İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’ na girdi. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’ nde Halk Müziği üzerine Sosyal Bilimler master eğitimi almaya başladı.1989 yılında ilk albümü ile müzik hayatına adım attı. Bir çok başarılı albüm çalışması yaptı ve bir çok ödülün sahibi oldu. Kuzeyin Oğlu lakabı ile müzik piyasasının güçlü isimlerinden biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!