Villa Kaçamağı Kaya'yı çıldırttı

Güncelleme Tarihi:

Villa Kaçamağı Kayayı çıldırttı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 08, 2006 00:00

Hülya Avşar'ın Ali Güven'le tatil kaçamağının basına yansıması üzerine özel uçak kiralayıp Antalya'ya giden Kaya Çilingiroğlu, eski eşini de alarak Ayvalık'a gitti. Uçakta, Çilingiroğlu'nun kendisine yakında kardeş geleceğini söylediği çiftin kızları Zehra da vardı.

Haberin Devamı

Ali kim ki muhatap alayım!

Hülya Avşar’ın Ali Güven’le tatil yaptığını duyunca özel uçak kiralayıp apar topar Antalya’ya giden Kaya Çilingiroğlu, "Kızım annesini özledi. Onu yalnız göndermek istemediğim için ben de onunla beraber gittim" dedi.

Etki alanımda" dediği flörtü Ali Güven’le Antalya’da objektiflere yakalanan Hülya Avşar, önceki akşam, eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun sürpriz ziyareti nedeniyle Ayvalık’taki yazlığına dönmek zorunda kaldı. İstanbul’dan özel bir uçak kiralayan Çilingiroğlu, kızı Zehra’yı da yanına alarak apar topar Antalya’ya, Avşar’ın yanına gitti. Tatil yapan Avşar’ı alıp aynı uçakla Ayvalık’a getiren Çilingiroğlu’nun oldukça öfkeli olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre ikili, Antalya’da Avşar’ın Ali Güven’le objektiflere yakalanması yüzünden tartıştı. Sanatçının "Kaya Çilingiroğlu, Ali Güven’le görüntülenmenize medenice yaklaştı mı" sorusuna "Ortada medeni karşılanacak bir durum yok" diye sert yanıt vermesi, eski eşiyle arasında ciddi bir tartışma yaşandığını gösterdi.

Haberin Devamı

Bu arada ÇilingiroÄŸlu’nun, kızı Zehra’ya bir kardeÅŸi olacağını açıklaması da ikili arasındaki gerilimi tırmandırdı. AvÅŸar’ın, eski eÅŸinin birdenbire bunu açıklamasına kızdığı öğrenildi. ÇilingiroÄŸlu’na Feraye Tanyolaç’la iliÅŸkisinden bir çocuÄŸu dünyaya geleceÄŸini Zehra’ya açıklarken bir pedagogdan yardım alması gerektiÄŸini daha önce söyleyen Hülya AvÅŸar’ın, buna raÄŸmen eski eÅŸinin bu açıklamayı yapmasına çok bozulduÄŸu da gelen haberler arasında.Â

/images/100/0x0/55eabed4f018fbb8f8940246

ZEHRA KISKANDI

İşte bütün bu iddialar üzerine görüştüğümüz Kaya Çilingiroğlu, Kelebek’e şu açıklamayı yaptı:

"Çok yakında doğum gerçekleşecek. Kızıma uzun zamandır bu durumu anlatmak istiyordum. Annemin evinde kaldığımız bir gece, bir kardeşi olacağını söyledim. Hoş karşıladı ama çok da soru sormaya başladı. Galiba kıskandı. Bu da olacaktır, normaldir."

Haberin Devamı

Hülya Avşar’ın Ali Güven’le birlikte tatil yapmasını kıskandığı, bu yüzden uçak kiralayarak apar topar Antalya’ya gittiği söylenen Çilingiroğlu, bu konuda ise şunları söyledi: "Bakın ben kıskansam, boşanmazdım. Siz beni hálá tanımamışsınız. Kime ne misillemesi yapacağım? Ali kim ki? Muhatap bile almam. Sizden rica ediyorum, o adamla ismimi yan yana yazmayın. Benim 25 yıldır bir saygınlığım var. Evet ben bir uçak kiralayıp Antalya’ya gittim. Çünkü kızım bir haftadır benim yanımdaydı ve annesini özledi. Ben de onu yalnız başına Antalya’ya göndermemek için bir uçak kiraladım ve Antalya’ya beraber gittik. Sonra annesini aldık ve ben onları Edremit’e bıraktım. Kıskançlık kavgası falan da etmedik."

Haberin Devamı

Villa Kaçamağı Kayayı çıldırttı
Â
Villa Kaçamağı Kayayı çıldırttı

                                                                  Ali Güven

 

Villa Kaçamağı Kayayı çıldırttı

Basına yansıyan ve Kaya Çilingiroğlu'nu kızdıran görüntüler...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!