Vatanım Sensin dizisinin sevilen oyuncusu Leon (Boran Kuzum) kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisinin sevilen oyuncusu Leon (Boran Kuzum) kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 19:35

Vatanım Sensin dizisinin sevilen oyuncusu Leon (Boran Kuzum), birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Vatanım Sensin dizisinde yaşattığı karakterle izleyicilerin ilgisini çeken Leon'un gerçek hayatta nasıl bir yaşamı olduğu merak ediliyordu. Zeki, eğitimli ve başarılı bir asker olan Leon'un dizideki hareketleride oldukça göze çarptı. Peki, Vatanım Sensin dizisinin sevilen oyuncusu Leon (Boran Kuzum) kimdir? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Boran Kuzum, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyunculuk Bölümü mezunu olan Boran Kuzum, 1.75 cm boyundadır.  Dizi sektörüne 2015 yılında çekilen Analar ve Anneler dizisiyle başlayan Boran Kuzum, 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Mustafa karakterini canlandıran Boran Kuzum, Şehzade Mustafa karakteriyle büyük beğeni kazanmıştır. Genç oyuncu, asıl çıkışını Kanal D'de ekrana gelen Vatanım Sensin dizisiyle yapmış, Leon karakteriyle kısa sürede gönüllerde taht kurmuştur. Boran Kuzum ayrıca reklam filmi ve kısa filmde de rol almıştır. 

LEON KARAKTERİ

Leon, Yunan komutanı Vasili’nin oğludur. Zeki, eğitimli, başarılı bir askerdir. Hikayedeki herkesle ayrı ayrı çatışması olan Leon’un hayattaki en büyük sorunu babasıyla olan ilişkisidir. Babasının gözüne girmek için elinden geleni yapar ama bunu asla başaramaz. Kalabalığın içinde gittikçe yalnız hissetmeye başlayan Leon, hiç bilmediği bir coğrafyada kendini arayan bir gençtir.

BAKMADAN GEÇME!