Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Tevfik ihanet içinde mi?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Tevfik ihanet içinde mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 08:57

Vatanım Sensin dizisi bu hafta 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Kısa zaman dikkatleri üzerine çeken dizi Vatanım Sensin'de bu hafta gündem Tevfik. Onun ihanet içinde olup olmadığı merakla bekleniyor. Peki Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Kanal D ekranlarının yeni yapımı olan Vatanım Sensin yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümünde ihanet dolu dakikalar yer alacak. Yeni bölümde duydukları karşısında şok olan Cevdet, Tevfik'in başına silah dayıyor. İhanete uğrayan Cevdet, Tevfik'in cezasını verecek mi? İşte, Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanı.

Vatanım Sensin ekrana gelen son bölümüyle ekrana kilitlemiş, final sahnesiyle şok etkisi yaratmıştı. Kanal D ekranlarına iddialı bir giriş yapan dizinin yayınlanan son bölümü ardından gözler Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanlarına çevrilmişti. Gerek oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı senaryo örgüsüyle ses getiren Vatanım Sensin’in 3. bölümüne dair ipuçları veren 2 fragman yayınlandı. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Öldü sandığı kocasını karşısında bulan Azize, duydukları karşısında yıkıldı. Cevdet'in oğluna yönelttiği silah sahnesi ise son bölümün en dikkat çeken sahnesi oldu. Yunan askerlerine kendini kanıtlamak zorunda olan Cevdet'in annesiyle diyalogları ise yürekleri dağladı. “Benim vatanım sensin” diyecek kadar kocasını seven Azize, Cevdet'i Yunan üniformasının içinde görmenin acısıyla yanarken babasının izinden yürüyen kızı Hilal, utancından kahroldu. Yunan Komutanının oğluna ilgi duyan kızı Yıldız ise tüm ailenin aksine babasına destek çıktı. Cevdet’i karşısında görmenin şokunu uzun süre atlatamayan Miralay Tevfik ise onu daha da zor durumda bırakacak bir hamle yaptı. 

KONUSU

Berguzer Koral ve Halit Ergenç’i yıllar sonra bir araya getiren Vatanım Sensin, Balkan Harbi ve İzmir’in işgal döneminde geçiyor. Çarpıcı senaryo örgüsüyle ilk bölümden dikkatleri üzerine çeken film, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamadığı karakterler arasında yeniden bir araya gelmeye çalışan bir ailenin duygu yüklü öyküsünü anlatıyor. Ülkesi için canla başla mücadele eden Cevdet, karısı Azize'ye büyük bir aşkla bağlı bir eş, anası Hasibe'ye ise hayırlı bir evlat, üç çocuğuna ise şefkatli bir babadır. Gittiği bir savaşta kalleş bir oyunla tüm sevdiklerinden kopmak zorunda kalan Cevdet, yaşam mücadelesi verirken onun öldüğünü sanan ailesi Selanik’ten İzmir’e göç etmek zorunda kalır. Canından çok sevdiği kocasının acısını atlatamadan hayat mücadelesine düşen Azize, tüm zorluklara rağmen büyütür çocuklarını. Erken yaşta dul kalan Azize, her biri farklı karakterlerde olan çocuklarıyla uğraşırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgali tüm yurtta yankılanır. Ancak büyük kaygıyla karşıladıkları bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecek, işte asıl o zaman başlayacaktır Vatanım Sensin’in hikayesi!

BAKMADAN GEÇME!