Vahşi Afrika’da bir megastar

Güncelleme Tarihi:

Vahşi Afrika’da bir megastar
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2008 00:00

Güney Afrika’nın en güzel şehirleri Johannesburg, Durban ve Cape Town’da şarkılarıyla hayranlarını büyüleyen Julio Iglesias, konserden sonra vahşi doğanın içinde bir yolculuğa çıktı. Latin müziğinin yaşayan efsanesinin bu macera dolu yolculuğunu Hello! dergisi takip etti.

64 yaşında, oldukça enerjik görünen ve her şeyin en iyisini yapan Julio Iglesias için vahşi dünyaya yaptığı yolculuk harikaydı. Ne var ki, safarisi boyunca Iglesias, vahşi doğanın içinde karşılaştığı yırtıcı hayvanlara veya başka hiçbir şeye şaşırmadı. Yerlilerle karşılaştığında, onların danslarını öğrenmeye çalışıp, ezgilerine eşlik etti ve yerlileri kendisine hayran bıraktı.

Güney Afrika’daki başarıları ve etkileyici müziğiyle, ilk İngilizce albümü "Romantic Classics"in 1 milyonu aşan satış rakamlarıyla ’aficionados’ (tanınan, takdir edilen kişi) diye adlandırılan sanatçı, Sony Platinum Disc ile onurlandırıldı.

Julio, hayranlarıyla bir araya gelmek için binlerce kilometre yola gitmeyi rahatlıkla göze alıyor. Onun yaşında bir erkekten bekleneceğinden çok daha enerjik ve sağlıklı olan Iglesias, çalışma şekliyle de herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Yorulmak nedir bilmeyen yıldız, ailesi ve işleri sebebiyle safariye 28 yıldan bu yana çıkmadığını söyledi. Ama şimdi, hayat arkadaşı Miranda ve beş çocuğuyla birlikte dünyanın çeşitli rotalarında, doğası bozulmamış yerleri ziyaret ediyor. Iglesias, Cape Town’da saatlerce sahnede kaldıktan sonra, ertesi gün çok erken kalkıp Güney Afrika bozkırlarına doğru yapacağı yolculuk için apar topar hazırlandı.

30 ÜLKEYİ GEZECEK

Julio Iglesias, rehberinden yerel halkın kültürünü en ince ayrıntısına kadar öğrenirken, büyülendi. Durban’dan başlayan seyahat, iki saatlik bir araba yolculuğuyla devam etti. Zululand’ın Thula Thula bölgesinde lüks sayılabilecek, sazdan yapılma dam örtüsünden oluşturulmuş bir yerde kamp yapan Iglesias, burada yerel halkın damak tadına uygun yemekler yiyip, onların eğlencelerine eşlik etti.

Thula Thula’daki vahşi hayatı merak eden yıldız, burada filler, bufalolar ve zürafaları göreceği 24 saat süren heyecan yüklü safarisine çıktı. Iglesias, timsahlar ve gergedanlarla karşılaştığı yolculuğunu hiçbir plan değişikliği yapmadan sürdürdü.

Ünlü yıldız safarisi için büyük enerji harcasa da, yakında onu bekleyen bir dünya turu daha var. Sanatçı, beş kıtadan oluşan dünya turunda 30 ülkeyi daha ziyaret edecek. Tur, Avustralya ve Yeni Zelanda’da sona erecek.
/images/100/0x0/55ea8aa6f018fbb8f886bd26


Miranda’yla evleneceğim

Julio Iglesias, Hello!’ya sevgilisi Miranda ile evlenmeyi planladıklarını açıkladı. Iglesias, "Miranda ve ben 15 senedir birlikteyiz. Ama ikimiz de sanki dün tanışmışız gibi hissediyoruz. İlişkimiz çok sağlam. Bu yüzden bunu kutlamaya gerek duymadık. Çoğu zaman, bizim tek bir insan olduğumuzu düşünüyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!