Vahide Perçin: Ayrılsak da beraberiz

Güncelleme Tarihi:

Vahide Perçin: Ayrılsak da beraberiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 12:01

Oyuncu Vahide Perçin, yollarını ayırdığı eski eşi Altan Gördüm ile birlikte yemek yedi. Vahide Perçin, ayrıldığı eşi hakkında “Ayrılsak da beraberiz.” dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Göç Zamanı dizisinde başrol oyuncusu olan Vahide Perçin, ayrıldığı eşi Altan Gördüm ile birlikte bir alışveriş merkezinde yemek yerken objektiflere takıldı.

Vahide Perçin, eski eşi Altan Gördüm, kızları ve hem öğrencileri hem doktorları olan yakın bir dostları ile birlikte bir alışveriş merkezinde sushi yediler.

Birlikte yemek yiyen aile, oldukça keyifli görünüyorlardı. Hem yemek yediler, hem de bol bol sohbet ettiler.

Vahide Perçin: Ayrılsak da beraberiz

Vahide Perçin kimdir?

Vahide Perçin, 13 Haziran 1965 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğdu. Yunanistan göçmeni ailesinden babası kamyon şoförü, annesi ise ev hanımı. Lisede grafik okuyup ardından İktisat Fakültesi’ne girdi. Ancak oyuncukluk arzusundan dolayı 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü sınavlarına girdi ve kazandı. Okul birincisi olarak mezun oldu. Televizyon kariyerine ilk olarak 2003 yılında Bir İstanbul Masalı dizisi ile adım attı. Sonrasında bir çok dizi, film ve tiyatroda oyunculuk yaptı. şu an Göç Zamanı dizisinde başrol oyunculuğu yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!