Unutma Beni 1622. bölümde neler yaşandı? - İzle

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1622. bölümde neler yaşandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 16:25

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Unutma Beni bugün 1622. bölümü ile seyircilerin karşısına çıktı. Dizide hergün yeni heyecanlar yaşanıyor. Peki; 5 Şubat'ta ekrana gelen Unutma Beni dizisinin 1622. son bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerini Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Kurtuluş Şakirağaoğlu ve Berivan Özyiğit gibi usta oyuncuların paylaştığı Fox TV'nin gündüz kuşağı dizisi Unutma Beni’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Hafta içi hergün 15:00'da ekranlara gelen Unutma Beni dizisi yeni bölümü ile yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Peki; Unutma Beni 1622. bölümünde neler yaşandı?

UNUTMA BENİ 1622. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mustafa iyileşmiştir ancak hala Şerif’in evinde kalmaya devam eder. Aslı serbest bırakılır ancak bu kez de Melahat ve Abbas içeri alınır. Polislerin altınlar üzerinden parmak izi alacaklarını öğrenen Abbas ne yapacak?

Abbas’ı ziyarete giden Hikmet, Sevda ile karşılaşır. Bakalım Sevda yaşanan olaylardan sonra Hikmet’e karşı nasıl bir tutum sergileyecek?

Haberin Devamı

Konuşmak için İnci’ye gelen Aslı, Ayhan tarafından bir anlık öfkeyle odaya kapatılır. Peki Demir’in bundan haberi var mı?

Diğer yandan Ayfer, CD’yi aramaya devam ederken Erol ile karşılaşır. Bakalım Ayfer, Erol’a Özlem ile ilgili nasıl bir teklifte bulunacaktır?

Emrakçıya giden Özlem o sırada Ayfer ile Cenk’in konuşmalarını duyar. Bakalım bundan sonra Özlem, Ayfer’e karşı nasıl bir tutum sergileyecektir?

Unutma Beni 1621. son bölüm özeti

7 sezondur ekranlara gelen dizi her gün yeni heyecanlara sürüklemeye devam ediyor. Gerçek hayattın içinden alınmış yaşamları, mutlulukları ve acıları etkileyici bir şekilde izleyiciye sunan Unutma Beni, gerek usta oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Dizinin dün yayınlanan 1621. bölümünde heyecan doruktaydı. Özlem, Mustafa’nın karısı ve kardeşi olduğunu düşündüğü kişileri araştırmaya devam ediyor. Ancak araştırması sırasında kimliklerinin gerçek olduğunu görünce büyük hayal kırıklığına uğruyor. Mustafa’ya onları öpüşürken gördüğünü söylüyor ancak Mustafa, Özlem’in başına kötü bir şey gelebileceğini düşündüğü için onların kardeşi olduğunu söylüyor.

Unutma Beni 1623. bölümü 8 Şubat Pazartesi günü saat 14:30’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!