Unutma Beni 1620. bölümde neler yaşandı? – İzle!

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1620. bölümde neler yaşandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 18:07

Fox’un gündüz kuşağında yayınlanan Unutma Beni dizisinin 1620. bölümünde neler yaşandı? 7 sezondan beri devam eden dizinin başrollerinde; Osman Karakoç ve Didem Özkavukçu yer alıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Hafta içi hergün Fox’ta ekrana gelen Unutma Beni dizisi izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hayatın içinden hikayelere, mutluluklara ve acılara odaklanan ve gündüz kuşağının en çok izlenen dizilerinden Unutma Beni, bugün 1620. bölümü ile ekrana geldi.

7 sezondan beri devam eden dizinin başrollerinde; Osman Karakoç ve Didem Özkavukçu yer alıyor. Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek’in rol aldığı Unutma Beni dizisi, izleyenlerini her gün yeni heyecanlara sürüklüyor.

Her gün yayınlanan yeni bölümleriyle seyircisini ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde Mustafa’dan hamile kaldığını iddia eden Özlem, nasıl hamile kaldığını hatırladığını söyleyerek, olayı Mustafa’ya anlattı ama Mustafa o ana dair hiçbir şey hatırlayamadığını söyledi.

Haberin Devamı

Mustafa’nın karısını abisi olduğunu iddia ettiği kişiyle öpüşürken gören Özlem, tüm herşeyi Mustafa’ya anlatacağını söyler. Hapiste dayak yiyen Aslı’yı annesi ziyarete gelir. Aslı’yı kurtarmak için elinden geleni yapan Demir, Aslı’nın aleyhinde kanıt toplamaya çalışıyor.

UNUTMA BENİ 1620. BÖLÜM İZLE

Yönetmenliğini Gülşen U. Erişdi ve Mihriban Şahin üstlendiği Unutma Beni dizisinin yapımı Focus Film’e ait. Dizinin senaryosunu; Gürcan Gündoğdu, Hazel Sevim Ünsal, Özge Yoldaş, Merve Ateşoğlu, Vural Balıkçı, Tunahan Civelek, Eylem Akbaş, Baran Yıldırım, Diğdem Şenyüce, Faruk Emre Özünlü ve Gizem Altunay kaleme alıyor.

Unutma Beni 1621. bölümü yarın saat 14:30’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!