Unutma Beni 1619. bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1619. bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 02:04

Her gün Fox’ta saat 14:30’da ekrana gelen Unutma Beni dizisinin 1619. bölümünde neler yaşandı? Fox’un gündüz kuşağında yayınlanan dizinin başrollerinde Osman Karakoç ve Didem Özkavukçu yer alıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Gündüz kuşağının sevilen ve en çok izlenen programları arasında yer alan Unutma Beni dizisi izleyicilerini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Hayatın içinden öyküleri, sevinçleri ve hüzünleri ekrana getiren dizinin dün 1619. bölümü ekrana geldi.

Başkalarına yardım eli uzatmaktan kendi aşklarını doyasıya yaşamayan Ali ve İlkay’ın hikayesine odaklanan dizi, 7 sezondan beri hafta içi her gün yayınlanıyor.

Unutma Beni 1619. bölümde neler yaşandı

Dizide; Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek rol alıyor.

Haberin Devamı

UNUTMA BENİ 1619. BÖLÜM İZLE

Unutma Beni dizisinin yapımını Focus Film, yönetmenliğini Gülşen U. Erişdi ve Mihriban Şahin üstleniyor. Senaryo ekibinde Gürcan Gündoğdu, Hazel Sevim Ünsal, Özge Yoldaş, Merve Ateşoğlu, Vural Balıkçı, Tunahan Civelek, Eylem Akbaş, Baran Yıldırım, Diğdem Şenyüce, Faruk Emre Özünlü ve Gizem Altunay yer alıyor.

Unutma Beni 1619. bölümde neler yaşandı

Unutma Beni 1620. bölümü bugün saat 14:30’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!