Ünlülerin Türk şoförü

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin Türk şoförü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 13:29

Bursa’da başladığı gazeteciliği Londra’da sürdüren Bekir Kuvanç, koşullar onu şoförlüğe itince “Ünlülerin Şoförü” oldu.

Haberin Devamı

Dünyanın ünlü iş adamları, devlet adamları ve sanatçılarıyla yakın ilişkiler kuran Kuvanç, 30 yıldır lüks otomobiliyle ünlülere hizmet veriyor.

Kuvanç, en son Dallas dizisinde JR’ın oğlunu oynayan ABD’li aktör Josh Henderson’ı Piccadilly’deki Kahve Dünyası’n

/images/100/0x0/55ea68aaf018fbb8f87dffd8
a götürdü.

ÜNLÜLERİN ŞOFÖRÜ KUVANÇ / FOTO GALERİ

Kuvanç’ın ünlülerle olan yakın ilişkileri onu sonunda gazeteciliğin ardından şoförlüğe itti.

İlk Elvis Presley’in eşi Priscilla Presley’yi arabasında taşıyan Kuvanç; başarılı, saygın ve aldığı özel şoförlük eğitimiyle kısa zamanda ünlülerin aradığı şoför oldu. Askerliği süresince Dağ ve Komando Okulu’nda görev yapmasının ardından İngiltere’de aldığı “terör saldırılarından kurtulma eğitimi” Kuvanç’ın ünlülerin gözünde değerini artırdı.

Haberin Devamı

Kuvanç’ın taşıdığı ünlülerden bazıları Priscilla Presley, Celine Dion, Bruce Willis, Danny DeVito, Claudia Cardinale, Barry Cryer,  Hülya Koçyigit, Adnan Şenses, Beyonce, Jordane Brewster.

Şu an Londra’da kendi kurduğu şoförlük firması “Rac Executive Chauffeuring” ile birçok ünlüye hizmet veren Kuvanç, “ Yaşamımın her günü sürprizlerle dolu. Yarın hangi ünlüyle tanışacağımı bilmiyorum. Bana hangi işin beni en çok mutlu ettiğini sorarsanız, hiç şüphesiz devlet adamlarıyla olan işler derim. Özellikle memleketimizin büyüklerini taşıdığımda gurur duyuyorum. Olimpiyatlar’da spor bakanımızı taşımak büyük bir zevkti. Küçükken bana ‘Büyüyünce ne olacaksın?’ diye sorulduğunda TIR şoförü olacağımı söylerdim. TIR şoförü olamadım ama çok şanslıyım ünlülerin şoförü oldum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!