Ünlülerin sevgilileri karıştı

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin sevgilileri karıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 14:16

'Ünlüler camiası aslında çok küçük' diyenler haklı çıktı. Farklı filmlerde rol alan ünlü çiftler, yeri geldiğinde birbirlerinin sevgililerini öpmek durumunda kalıyor... Bunun son örneğinin kahramanları ise Özcan Deniz, İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever ve Fahriye Evcen...

Haberin Devamı

Fahriye Evcen / Foto Galeri

Vildan Atasever / Foto Galeri

Özcan Deniz - Fahriye Evcen / Foto Galeri

Samanyolu / Video

Şöyle ki, Özcan Deniz ve İsmail Hacıoğlu, bir film ve bir diziyle hayranlarının karşısına gelmeye hazırlanıyor. Özcan Deniz, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizide Hacıoğlu’nun gerçek hayatta sevgilisi olan Vildan Atasever ile kamera karşısına geçti. Kerime Nadir’in aynı adlı romanından uyarlanan “Samanyolu” dizisinde oynayan iki ünlü oyuncu, rol gereği bol bol öpüşüyor.

BİRİ DİZİDE DİĞERİ FİLMDE

Dizinin ateşli öpüşme sahnelerinin yer aldığı fragmanlar daha şimdiden ekran başındakilerin büyük ilgisini çekmişti. Oyuncu İsmail Hacıoğlu ise Özcan Deniz’in gerçek hayattaki sevgilisi Fahriye Evcen ile 2010 Mart ayında vizyona girecek olan Claudia Cardinale’nin anlatıldığı “Sinyora Erica” adlı filmde başrolü paylaşıyor. Bu filmde de Hacıoğlu ile Evcen’in öpüşme sahneleri bulunuyor. Dolayısıyla hem Özcan Deniz hem de İsmail Hacıoğlu, ilginç bir tesadüf sonucu oynadıkları filmlerde birbirlerinin sevgilileriyle öpüşecek. Şimdiden iki ünlü oyuncunun rekabeti konuşuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!