Ünlülerin formda kalma sırları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin formda kalma sırları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2007 14:23

TV’lerde gazetelerde her gün iç geçirerek baktığın ünlülerin doğuştan şanslı olduklarını sanıyorsan yanılıyorsun. Onlar da her normal insan gibi forma girmek için büyük çaba gösteriyor, zamanlarının çoğunu egzersiz yaparak geçiriyorlar. İşte bu ünlülerden bazıları ve yaptıkları egzersizler...

Haberin Devamı

Güzel vücutlu ünlülerin fotoğraflarını görmek için tıkla!

JENNIFER ANISTON

İlk gençlik yıllarında biraz toplu ve kendi deyimiyle hımbıl olan Jennifer, düzenli egzersizle herkesin hayallerini süsleyen bir vücuda sahip olduğunu söylüyor. Özellikle kol ve omuz yapısını şekillendirmek için her gün düzenli olarak şekildeki egzersizi yapan Jennifer, bu hareketin en kalın ve biçimsiz kolları bile hizaya sokacağı görüşünde.


Nasıl yapacaksın? Ayakta durup, her iki eline 2’şer kiloluk ağırlık alarak, (bu bir kitap da olabilir) aşağı yukarı hareket ettir. Egzersizi en az 2-3 dk. yapmaya çalış.

CHRISTINA AGUILERA

Christina da bir zamanlar oldukça kalın olan bacaklarını egzersizle forma sokanlardan. Son üç aydır düzenli olarak merdiven çıkma egzersizleri yapan Christina, bunun özellikle alt bacakları için çok faydalı olduğunu keşfetmiş.

Haberin Devamı


Nasıl yapacaksın? Bunun için tabii ki bir merdivene ihtiyacın var. Hiçbir şey yapamasan bile günde 10 dakikanı merdiven çıkmaya ayırırsan, bacaklarının kısa sürede şekle girdiğini görürsün.

KYLIE MINOGUE

Kylie, hayatının hiçbir döneminde kilo veya biçimsizlik sorunu yaşamamış ama ileriye yatırım yapmak için düzenli olarak egzersiz yapması gerektiğinin bilincinde. Özellikle popo ve bacaklarının güzelliğiyle ünlü seksi yıldız, bunu her gün düzenli olarak yaptığı sandalye egzersizine borçlu olduğunu söylüyor.


Nasıl yapacaksın? Bir sandalyeye oturup, her iki bacağını göğsüne kadar çekip bırak. Egzersizi ilk zamanlar en az 2, daha sonra 3-4 dakika yaparsan, kısa sürede mükemmel bacaklara sahip olacaksın.

JENNIFER LOPEZ

Okul yıllarında koca poposu yüzünden arkadaşları arasında alay konusu olan Jennifer Lopez, zaman içinde bu olumsuz özelliğini egzersizler sayesinde artı hanesine yazdırmış. Haftada en az dört gün düzenli olarak kalça egzersizleri yapan Jennifer, artık bunu bir yaşam biçimi haline getirdiğini ve egzersiz yapmadığı günler kendini çok rahatsız hissettiğini söylüyor.


Nasıl yapacaksın? Yere sırt üstü uzan. Bacaklarını dizlerden kırarak poponu yukarı aşağı hareket ettir. Egzersizi en az 2 dakika tekrarla. Jennifer Lopez’inkiler kadar olmasa da son derece iddialı bir popoya sahip olacağına eminiz.

Haberin Devamı


JESSICA ALBA

Ailesindeki herkesin kilolu olmasından dolayı 12 yaşımda kendi yemeklerimi kendim pişirmeye başlayan ve böylece kilosunu kontrol altına alan Jessica Alba, sindirim sistemini hareketlendirmek için sabahları yulaf ve meyve yiyor. Ayrıca sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, 5 km yürüyüş yapıyor.

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!