Ünlüler diyarından son dedikodular

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler diyarından son dedikodular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kışla birlikte, Hollywood'da dedikodular da canlanmaya başladı. Sessiz, sakin ve olaysız günlerin geçmesiyle birlikte, Hollywood ünlüleriyle ilgili haberleri ve dedikoduları yazarak geçimlerini sağlayan dedikodu yazarları da rahat bir soluk aldılar. İşte size örnekleriyle bu aralar en çok konuşulan dedikodular...

Hollywood şöhretleri şimdiden Altın Küre ve Oscar tahminleri yapmaya başladılar. Bu arada bazı saray yavrusu villalarda düğün hazırlıkları başladı. Bazılarında ise boşanma nedeniyle mal ayırımı başladı. Film setleri, gece klüpleri, lokantalar ünlülerle dolup taşıyor. Ekim ayının sonunda, Hollywood'da dedikodu bilançosu hayli kabarık...

Barbra Streisand

Barbra Streisand, muhteşem bir konserle sahnelere veda etti. Kendisinden küçük olan eşi James Brolin'e daha çok zaman ayırmak istiyormuş. Bu arada ünlü sanatçı fazla kilolarından da yakınmaya başladı. Aynaya bakıp da iyice tombullaştığını gördükçe içi kararıyordu. Hemen Hollywood diyetisyenlerinden birine başvurup bir diyet reçetesi aldı. Ama bir süre sonra genç koca, isyan bayrağını açıverdi. ‘‘Ben seni bu tombul halinle seviyorum. Artık zayıflayacağım diye bana ve kendine eziyet etme’’ dedi. Bunun üzerine Barbra Streisand da o unutulmaz konser gecesinde kulise döner dönmez üç torba fıstık aldırıp afiyetle yedi.

Sally Field

Sinemanın ünlü yıldızı, Burt Reynolds ile yaşadığı aşkla dikkat çekmiş ve ödüller kazanmıştı. Son günlerde ünlü yıldızın yeni filmini çevirirken Toronto'da yaşadığı bir olay Hollywood'da dillerden düşmüyor. Sally Field, Toronto'da bir otelin 24. katındaki dairesinde uyurken yangın alarmıyla yatağından fırlamış. Dairesinden dışarı çıkıp da şaşkın ve korkmuş müşterileri görünce, orada duran bastonlu bir yaşlı kadına yardım etmek istemiş. Ve ünlü yıldız aşağı inince, otel yetkilileri yanlış alarm verildiğini söyleyerek müşterilerden özür dilemişler.

Liz Hurley

Hollywood'da bir de grev var. Hollywood Aktörler Birliği, reklam şirketlerine meydan okuyor. Tam beş aydan beri Hollywood oyuncuları reklam filmlerinde rol almıyorlar. Ama herşeyin bir ilki vardır. Mankenlikten oyunculuğa transfer olan ve kendine yer edinmeye çalışan Liz Hurley, grevi yok sayıp Estee Lauder firmasının reklam filminde oynadı. Aylardan beri grevi sürdüren Hollywood oyuncuları, grev kırıcı Liz Hurley'e ateş püskürüyorlar. Tim Robbins ‘‘Bu iş biter bitmez Liz Hurley'i mahkemeye vereceğiz’’ dedi. Liz Hurley durumun farkında değil ama Aktörler Birliği, oyuncular sendikasına bir uyarıda bulunursa Liz Hurley, Amerika'da film çeviremez. Tabii eğer böyle bir durum olursa, ünlü mankenin hayranları bir hayli üzüleceğe benziyor...

ANN MARGET

Hollywood'da ‘‘Dişi Elvis’’ olarak isim yapan şarkıcı ve sinema oyuncusu Ann Margret'i askılar ve alçılar içinde görenler şaşırdılar ve de üzüldüler. Ann Margret, 1972 yılında geçirdiği bir araba kazasından vücudunda sayılamayacak kadar çok kırıkla kurtulmuştu. Aylarca hastanede yatmış ve iyileştikten sonra da hızlı araba kullanmaya tövbe etmişti. Ama gelin görün ki, huylu huyundan vazgeçemiyor. Ann Margret, Eylül başında motosikletiyle hız rekoru yapmaya çalışırken düşüp yaralandı. Kaburga kemiklerinden bazıları ve omuz kemiği kırıldı. Yıldız yine hız tövbesini tekrarladı ama artık hiç kimse ona inanmıyor.

Pamela Anderson

Pamela Anderson, manken sevgilisi Marcus Schenkenberg ile pek iyi anlaşıyordu. Ama çenesini tutamadı ve yakışıklı mankenle yaşadığı aşk gecelerini tüm ayrıntılarıyla kadın arkadaşlarına anlattı. Marcus Schenkenberg, yatak hikayelerinin Pamela'nın kadın arkadaşlarının dillerine destan olmasına çok kızdı. Pamela Anderson'a son bir uyarıda bulundu. Eğer Pamela, bir daha gece yaptıklarını ertesi sabah başkalarına anlatırsa, ilişkilerinin sona ereceğini ve arkadaşlarına anlatacağı bir hikayesinin kalmayacağını söyledi.

JIM CARREY

Jim Carrey, Kasım ayının ilk haftasında son filminin tanıtımı için Avrupa başkentlerini dolaşacak. Ama önce güç toplamak ve de biraz dinlenmek için Ekim ayı içinde bir haftalık bir Hawaii kaçamağı yaptı. Ünlü komedyen yalnız değildi. ‘‘Hemşire Betty’’ dizisinin yıldızı Renee Zellwegger'le beraberdi. Sevgililer, yeryüzü cennetinde bir hafta kaldılar. Hollywood dedikoducularına göre, Jim Carrey yıl sonunda, oyuncu sevgilisiyle evlenecekti. Fakat nikahtan önce bir önbalayı yapıp, evliliğin nasıl bir yaşam tarzı olduğunu öğrenmek istiyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!